Megkezdik a Project xCloud nyilvános tesztelését

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 25.
  • Korai verzió
Az Inside Xbox legfontosabb híre talán az volt, hogy a Microsoft bejelentette, októberben megkezdi a Project xCloud nyilvános tesztelését. Üröm az örömben, hogy egyelőre csak három országban.

A Microsoft eddig házon belül tesztelte a felhős játékszolgáltatását, októbertől azonban a nyilvánosság is kipróbálhatja a Project xCloudot. Az Inside Xbox legutóbbi adásában megejtett bejelentés szerint egyelőre csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Dél-Koreában indítják el a publikus tesztkört, és fokozatosan teszik elérhetővé a játékosok számára.

A próba alatt a játékosok csak egy limitált méretű, de folyamatosan bővített játékkönyvtárhoz férhetnek hozzá, kezdetben a Halo 5: Guardians, a Gears 5, a Killer Instinct és a Sea of Thieves lesz elérhető így. A Microsoft célja, hogy a fejlesztők lássák, hogyan muzsikálnak a felhőn a játékaik, illetve visszajelzéseket gyűjthessenek a technológia csiszolására: a redmondiak így nem is mondták meg egyelőre, hogy mikor ér véget a teszt, ehhez az kell, hogy a játékosoktól folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapjanak, és a cég belsős elvárásainak is megfeleljen a technológia.

A tesztelésről itt lehet részletesebben olvasni, illetve az említett országokban élő olvasóink ugyanitt tudnak regisztrálni is. Követelmény, hogy a játékos rendelkezzen egy Android 6.0-t futtató, Bluetooth 4.0-kompatibilis okostelefonnal vagy tablettel, illetve egy bluetoothos Xbox One-kontrollerrel - ezen fut majd ugyanis a szolgáltatás, miután letöltöttük a Microsoft Game Streaming Appot. Dél-Koreában továbbá egyelőre csak az SK Telecom szolgáltató előfizetői érik el a tesztet.

4.
agocsadam
GeForce Now (nvidia games)
Nagyon jól teszi a dolgát, ha bika net van.
2.
Őrnagy
Németország igazán beleférhetett volna. Na, de nemsokára. Gondolom.
1.
zozo76hun
Akkor en epphogy elerem a kovetelmeny szintet. Van xbox kontroller itthon (xbox one x miatt), es van egy Nexus 5-om (mar oskovulet) amin Android 6.0.1 fut... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...