Jurassic World 3 - ismerős arcok térnek majd vissza

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A Universal Pictures és az Amblin hivatalosan is megerősítették, hogy a Jurassic World két főszereplője mellett a Jurassic Park nagy hármasa is visszatér, vagyis a Jurassic World 3-ban Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is felbukkan.

Ugyan a Jurassic World harmadik része még nagyon messze van attól, hogy mozikba kerüljön, mostanában mégis meglepően sok a mozgolódás a folytatás körül. Nemrég befutott egy rövidfilmes felvezető, ami a második és a harmadik rész közötti hézagot igyekszik kitölteni, most pedig a Universal Pictures és az Amblin egy nagyon is örömteli hírrel rukkolt elő.

A stúdió ugyanis megerősítette, hogy a Jurassic Park három központi figurája, Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler és Dr. Ian Malcolm is visszatér. Szerencsére ugyanazok a színészek alakítják majd a karaktereket, azaz Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is felbukkan majd a Colin Trevorrow rendezte harmadik részben.

A film bemutatója 2021. június 11-én lesz.

4.
4.
godach
#3: A D-Warban működött
3.
3.
Ooorky
#2: Gondolom majd lesznek mindenféle lopakodó mutánsok stb. Félrobot, felfegyverzet dögöket is beleírhatnak. Nagyon ebbe az irányba vitték az utolsó két filmmel.
2.
2.
BrockSamson
Szamomra olyanok a dinok, mint az Alien. Amig ossze vannak veluk zarva a szereplok (pl. egy parkban), addig felelmetesek, de amint globalis meretekben nezzuk oket, mar csak allatok, amiket a modern technikaval nem eppen nehez levadaszni, nem latom mikent okoznanak vilagmeretu gondot.
1.
1.
godach
Na ezt most várom. Valamiért a technológiai fejlettséggel való őskori keverés nekem nagyon bejön. Városba szaladgáló triceratopsokat és raptorokat szeretnék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...