Rengeteg tartalommal jön a Destiny 2: New Light

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 27.
  • Hír
Link másolása
Ha szűkös a pénztárca, de így is vonz benneteket a Destiny 2 univerzuma, akkor a játék ingyenes változatát, a New Lightot csak nektek találták ki! A Bungie elárulta, hogy mi mindent kapunk a napokon belül érkező verzióban.

Eddig is igen komoly ingyenes változattal büszkélkedhetett a Bungie online shootere, de az Activisionnel való szakítás véglegesítése és a legújabb expanzió közeledte még több lehetőséget hoz azoknak is, akik nem szeretnének egyből lecsapni a legújabb tartalmakra, vagy éppen csak egy próbakörre vágynak.

Destiny 2: New Light néven kereshetitek a játék teljesen ingyenes változatát, a csomag pedig jóval több egy mezei trialverziónál - a teljes alapjátékon túl is rengeteg tennivaló vár majd rátok! Ez a verzió már egyből 750-es Power Levelen indít benneteket és addig fejleszthetitek a Guardianjaitokat, ameddig csak szeretnétek. Szabadon elérhető lesz a Crucible, illetve a Year 1 PvE-tartalmainak teljes egésze - ez fedi a Raideket, a Strike-okat, illetve a The Red War, a Curse of Osiris, valamint a Warmind kampányait is.

Egyszerűbb talán azt részletezni, hogy mit nem találtok meg az ingyenes változatban. A Forsaken, illetve a szintén október 1-jén érkező Shadowkeep expanziókért továbbra is fizetnünk kell majd, vagyis a Year 2, illetve a hamarosan meginduló Year 3 tartalmaiért. Addig is viszont egy hosszú, igazán tartalmas út vezet, úgyhogy ha eddig kimaradt a Bungie játéka, akkor ez a tökéletes pillanat arra, hogy pótoljátok azt.

11.
11.
Gaboo77
#7: Bizonyos értelemben ez a Destiny 3. 5 évig ez lesz még, különböző nagy frissítésekkel. Nem tervezik az alapokat újra kiadni, A 2. Részt is az Activision erőltette, ezért lett olyan mint egy DLC, mert annak is akarták eredetileg. Csak most már nincs erőltette, azt csinálják amit eredetileg terveztek. A WoW-ból sincs második rész, valahol ez is egy MMO féleség.
10.
10.
#5: Nem tudom te mivel jatszottal, nekem tetszett a sztori meg a dlc missionok is, foleg a warmind, meg a random missionok is jok egy-egy bolygon, becsatlakzol zuzni egy teamhez pl escalation protocolt, stb. Na hat mindegy, de vegulis most mar barmikor ujrakezdheted :-)
9.
9.
ghost90soldier
#8: Akkor azt még majd visszatérek megnézni
8.
8.
Gaboo77
#3: Igen, elvileg már nem kell.
7.
7.
Aanash
A Destiny 3 külön lesz, avagy a New Light fog bővülni?
Ma néztem egy D1-es streamet és hát kissé meglepődve kérdeztem meg magamtól, hogy mégis mi a bánatért voltam függője.
Gondolom azért, mert ezelőtt semmi ilyesmivel nem játszottam. Guardian, nagyjából nyílt világ, sci-fi.
És persze a jó társaság.

Az tény, hogy a második rész túlszárnyalja az elsőt, a baj csak annyi, hogy grindelésben.
Se új karakterek, se semmi.
De mégsem egy Anthem, meg fog maradni a Bungie is, meg a Destiny is.
6.
6.
zoli12i
Próbálják menteni a menthetetlent :D
Vicces, hogy ingyen adják az alig egy gigás dlc-t (Osiris), amiért anno volt pofájuk pénz elkérni.
Meg az is vicces, hogy most is tolják kifelé az új dlc-t, ahelyett hogy a brutális bugokat javítanák és a csalók ellen tenénnek valamit.
Reménytelen egy bagázs. De ki a f*szom pénzeli ezeket ?
5.
5.
crytek
#2: Nincsenek semmiféle karijaim.. Egy katyvasz volt az egész. Ennyire szar játékot még életembe nem láttam. Átláthatatlan. toltam egyedül a szerintem single kampányt azt egyszercsak azt vettem észre hogy 2 csapat ahol mindenki user harcol egymás ellen egy arenaszerűségben. Mondom anyád...na itt léptem ki a vérbe...
4.
4.
kryszisz
#1: Én sem vittem sokáig (mmint az első részt), egyedül nem volt túl fun, de az tagadhatatlan, hogy a gunplay-hez még mindig nagyon ért a Bungie.
3.
3.
ghost90soldier
Ez azt jelenti hogy a black armoryhoz már nem kell annual pass ? A régiek persze ingyenesek lettek amiből már nem folyik be pénz hogy legalább a szerverek ne legyenek üresen,meg szerintem ők már a folytatásra forditják az erőforrásaikat,ezt már csak a pince csapat foltozgatja frissitgeti.
2.
2.
#1: Es at se vitetted a karijaid Steamre? Ez es hogy egy resze ingyen lesz volt a legfaszabb dontes amit a Bungie kitalalhatott. Minel messzebb a szanalmas Activisontol, uj emberek johetnek jatszani gyakorlatilag az alappal es kiegekkel, az uj pakk is csak 30 euro, en megvettem, es kiraly lesz vegre bnet nelkul tolni, ott mar semmi massal nem jatszottam igy feleslegesen volt a gepemen.
1.
1.
crytek
Bundle miatt megvan battlenetre de totálisan érdektelen ez a game..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...