Új rendezőt kapott az Uncharted-film

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Na, vajon ez lesz az igazi? Ember legyen a talpán, aki a sok hercehurca után még mindig képes derűlátóan ránézni az Uncharted-filmre, de be kell vallani, hogy a legújabb fejlemények mégis ígéretesen hangzanak.

Mozgalmas nap ez, hiszen egy újabb hír érkezett egy Tom Holland-féle Sony-produkció kapcsán. Legutóbb egy hónapja jelentkeztünk a hollywoodi pokol mélyén ragadt Uncharted-adaptációval kapcsolatosan, amikor is a rendezőnek felkért Dan Trachtenberg is bedobta a törölközőt. Ő már az ötödik rendező volt, aki magára hagyta a projektet - reméljük, hogy a hatodik már a végleges lesz. Na, de kiről is van szó?

A Deadline jelentése szerint az a Travis Knight veheti át a stafétát, aki az Űrdongót és a Kubo és a varázshúrokat is rendezte. Elkönyvelhetjük, hogy egy igen tehetséges filmkészítőről van szó - bízzunk benne, hogy kellően kitartó is! A jelenlegi állás szerint egyébként úgy tűnik, hogy a Sony továbbra is bízik a 2020. december 18-ra beígért megjelenésben. Mi már alig várjuk, hogy a vásznon is láthassuk Tom Hollandot a fiatal Nathan Drake szerepében, de a hosszú kálvária után nem sértődnénk meg akkor sem, ha a minőség érdekében csúszna egy keveset a premier.

11.
11.
A Pulyka
#3: Ez jo :D
Kihagytad hogy felroppentek a hirek egy eselyes Half life 3-rol, vagy Gabe Newell feldobta vegre a bakancsot?
9.
9.
Neo1989
#7: Szerint a New Jersey-ben lévő lakhatásodra utaltak.
7.
7.
Yanez
#4: De amúgy, hogy a csudába jött ide amerika??? :D Bocsi, de sehogyan sem tudom logikusan összekötni a dolgot. :/
5.
5.
Yanez
#4: Ezt teszi velem a GK. XD
4.
4.
Banderas
#3: Ezt teszi veled amerika?
3.
3.
Yanez
2049-et írunk. A legfrissebb hírek a Gamekapcson:

- Most már hótziher, szinte 100%, hogy végleges rendezőt kapott az Uncharted film!!! Kár, hogy a 60 éves Tom Holland lemondta szerepet, hogy eljátsza a fiatal Draket. Viszont ő lesz Sully, hacsak nem mond le a mostani rendező is.

- Az Epic store a csőd szélén áll, de most is jön havi 25 AAA ingyen játék, amelyeket már premierkor a kosarunkba tehetünk.

- A GTA V ismét a brit toplista élére élősködte fel magát.

- A Bosszúállók 22-ben újra visszahozzák a halálból a már 15-ször elhunyt vasembert, aki ezt üzente legutóbb: - Hagyjatok már megdögleni!

- Az új Mario végre a trendeknek megfelelően fog megfelelni. A főhős egy bengáli fekete meleg szakállas nő lesz, aki a szerelme megmentésére indul, aki szintúgy meleg, de közben ázsiai zsidó. A játékban kizárólag női szereplők lesznek. A főhősöket át is kellett nevezni. Mario=Maria, Luigi=Lujza, Yoshi=Yulcsi, Bowser=Marika.
2.
2.
kryszisz
#1: Ugyanezen véleményen vagyok, remélem ő már tényleg marad, mert nem biztos, hogy a következő rendező is ebből a ligából kerülne ki.
1.
1.
kastorhun
Tehetséges rendező, szeretem a filmjeit, az Űrdongó nagyon jól sikerült, a Kubo pedig zseniális lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...