Death Stranding - a kontrollerből gagyog a BB

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 30.
  • Hír
Link másolása
Hideo Kojima egy újabb érdekes részletet osztott meg az egyre furcsábbnak ígérkező Death Stranding kapcsán. Mit szólnátok ahhoz, ha a főszereplő mellkasára erősített kisbaba a kontrolleren át gagyogna hozzátok?

Néhány napja mutattuk be a Death Stranding témájú limitált PS4 Prót, a különös festésű gép kapcsán pedig Hideo Kojima is elhintett egy újabb érdekességet. A játék tervezője megosztotta a lent is látható képeket, hozzájuk pedig a következő kommentet fűzte: "Ha engedélyezitek a beállítást, akkor hallhatjátok a BB hangját ezen a BB-szerű kontrolleren keresztül!"


Kojima megfogalmazása nem teszi teljesen egyértelművé, hogy kizárólag a limitált kontrolleren keresztül, vagy a hagyományos DualShock 4 hangszóróján is hallhatjuk-e a csecsemő hangjait, de eléggé meglepődnénk, ha az aprócska feature kizárólag itt kapna helyet. Néhány PlayStation-exkluzívot leszámítva igen kevés játék használja ki a kontroller hangszóróit (érthető okokból), de a kizárólag a Sony konzolján megjelenő Death Stranding esetében biztos, hogy nem ez lesz a legnagyobb furcsaság.

A Death Stranding november 8-án jelenik meg.

13.
13.
user101
Csinálhatott volna játékot is, de inkább ilyen szarságokkal tölti az idejét.. Micsoda nagy tehetség! Mester! Taníts még! kodzsima az isten... Aztán a sajtó benyomja 10 pontra közben a felhasználói értékelések alapján lesz vagy 1.2 pont és ez lesz minden idők legrosszabb audió / vizuális élménye... A kis vuk végre fellélegezhet ! Halle-lujza! :)
11.
11.
Duken
#9: +1 Jó kis hangulatfokozó gimick!
9.
9.
Kisjack241
Én imádtam az Alien Isolation-ban, a kontrollerből jött a mozgásérzékelő csipogása, sokat hozzáadott nekem! Vagy a The Last Of Us-ban a lámpa kattanása :)
8.
8.
zozo76hun
nekem az elso "elmenyem" vele kapcsolatban asszem a Killzone-ban volt. fulessel jatszottam (AKG K550, brutalis), zart rendszeru, de meg igy is hallottam hogy valami kis szar hangszorobol valami szol. leveve a fekhallgatot derult ki hogy a DS4-ben zorog valami hangszoro. na, azota van lenemitva. kb annyi ertelme van mint a touch-padnak benne. rezgomotor a ravaszok ala, meg jobb (vagy cserelheto) akksi tobbet ert volna, nameg egy jobb, ergonomikusabb kialakitas.
7.
7.
laquitto
Engem a hideg kiraz tole, a days gone-ban onnan szolt a diktafon, nem egyszer felebresztve a gyereket (nem igazan sikerult jol keverni a hangot)
6.
6.
adamsfamily
Amikor megvettem a Ps-t az első dolgom volt,hogy lenémítsam az irányítót.Engem mondjuk idegesített,hogy zenél az iranyító.
5.
5.
A Pulyka
#3: Gta5-ben minden telefonalas, rendorsegi radio es a szirena is kontrollerbol jon.
4.
4.
GMatyi
#3: Teljesen okés plus "juice" tudd lenni a játékokban, pl Detroitban mikor a tableten nézik vissza a videót akkor a kontrollerből jön a hang
3.
3.
Van valakinek valós pozitív játékélménye ezzel a funkcióval? Csak kérdezem.
2.
2.
laquitto
Nem tudtam, mi hianyzik az eletembol :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...