Még mindig remekül fest az új Guilty Gear

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 1.
  • Videó
Befutott a jövőre megjelenő Guilty Gear következő előzetese, amely a sorozat jól ismert karaktere, May bemutatkozására fókuszál. Hősnőnk egy vasmacskával és egy megidézhető delfinnel száll majd harcba.

Rövidek az új Guilty Gear kedvcsinálói, de annyira látványosak, hogy kár lenne elmenni szó nélkül mellettük. A CEOtakun levetített előzetes May karakterére fókuszál, azonban a korábbi trailerekhez hasonlóan a végén már teaselik a következő játszható hőst is: legközelebb Axl Low kapja meg a maga kisfilmjét, méghozzá a szingapúri SEA Major apropóján, amit október 12-én rendeznek meg.

Az új Guilty Gear 2020-ban jelenik meg, és bár hivatalos platformlistánk még nincs, az biztos, hogy PS4-re befut majd a játék.

6.
kastorhun
Nekem a régi sokkal jobban tetszett.
5.
Nyarlako
#4: Nincs, akkor majd ebben, legalább mindketten noobok leszunk
4.
Duken
#3: Sf- már eladdtam de a Gg első része nincs meg neked?
3.
Nyarlako
#2: Majd SFben nyomhatunk valamikor párat.
2.
Duken
#1: Nekem is megvan az első rész. A legszebb grafikájú kézzel festett játék a világon. Elképesztő gyönyörű. Hdr-es kijelzőn meg egyenessen lemásznak a karakterek. Viszont elég hc nekem is. Furi hogy kis hazánkban ennyira ismeretlen és alulértékelt. Sokkal inkább nyomom ezzel mint egy street fighter-el vagy mk- val!
1.
Nyarlako
May új dizájnja szerintem nagyon jo lesz, nekem mindig kicsit túl hardcore volt a GG de most ideje lesz megint megpróbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...