Elrajtolt a Call of Duty: Mobile

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 2.
  • Videó
Link másolása
Fontos kihívót kap mobilon a PUBG és a Fortnite, a bétateszt lezárása után ugyanis tegnap óta elérhető a szintén ingyenes akciózást ígérő Call of Duty: Mobile. A sorozat mobilos mellékága egyszerre kínál klasszikus élményt és battle royale-t.

Hiába gondolják sokan, hogy nem a legkényelmesebb módja mobilkészülékeken lövöldözős játékot játszani, a PUBG és a Fortnite töretlen sikere újra és újra ránk cáfol. Nem csoda, hogy az Activision is felül a hullámra.

A Call of Duty: Mobile igyekszik a sorozat keményvonalas rajongóit megcélozni, így klasszikus helyszíneken (Nuketown, Crash Hijacked) és klasszikus Call of Duty-játékmódokban (Deathmatch, Team Deathmatch, Search & Destroy) zajlanak majd az összecsapások, de az újhullámos játékosokat is célba veszi a játék, így a Black Ops 4-ben bemutatott battle royale-módot, a Blackoutot is átültették a készítők. Ismerős karaktereket is kioldhatunk majd, mint például Soap MacTavisht és Alex Masont.

A játékot az Apple és a Google boltjaiból tudjátok letölteni.

8.
8.
mdr88
#6: kivették mobilról a kontroller támogatást, de PC-ről tolhatod bill.+egérrel XD ZSENIÁLIS!!! XD XD XD
7.
7.
b48xll
6.
6.
fojesz
#5: Kivették a kontrollertámogatást: https://twitter.com/ATVIAssist/status/1179123772323979266
5.
5.
b48xll
Sziasztok

Ti tudtok vele controllerrel jatszani (iphone)? Nekem valamiert nincs benne a jatekba az a menu ami ezt lehetove tenne.A tobbi jateknal hibatlanul mukodik a controlleres megoldas.
3.
3.
Fooxfire
PC kompatibilitást nem kellett volna csak így rádobni. Fel telepítettem a gépemre és 33/2 köröket nyomok minden meccsen. Ha lenne benne egy PC-sek csak PC ellen játszhatnak dolog, akkor elég jó lenne, de így rendesen szarul érzem magam hogy csatlakozok egy meccshez. (ugyan ez rankeden, 7 meccs 7 win 7 MVP)
2.
2.
Goofey84
Tényleg nagyon jó lett! Marad is a telefonomon
1.
1.
logic5
Sztem nagyon jól sikerült, csak így tovább!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...