Rocket League - tervrajzok váltják a loot boxokat

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 2.
  • Hír
Link másolása
A Psyonix még augusztusban jelentette be, hogy a Rocket League búcsút int a loot boxoknak, a sokat kritizált mechanikát pedig egy átláthatóbb rendszer váltja majd. A minap bemutatkoztak a tervrajzok.

Decemberben érkezik meg az a frissítés, amely kivezeti a Rocket League-ből a sokat kritizált loot boxokat. A Psyonix új blogposztja szerint a mechanikát az úgynevezett Blueprint-rendszer váltja majd: a tervrajzok a meccsek végén eshetnek majd, és a rajtuk szereplő kiegészítőre válthatjuk majd be őket, pénzért természetesen.

A Rocket League új prémiumvalutája a Credit lesz, ezt a tervrajzok beváltása mellett prémium Rocket Passekre és az új játékbeli üzlet portékáira költhetjük majd. Az üzletben az új kiegészítők mellett olyan holmikat is találunk, amelyek korábban a loot boxokban voltak megtalálhatóak, csak nem jöttek szembe a játékosokkal.

A Psyonix leszögezte, a boltban vásárolt kiegészítőket a többi fizetős itemmel együtt az accountunkhoz kötik, így nem cserélhetük majd el őket, erre csak az ingyenes felszerelések esetében lesz lehetőségünk. 

A decemberi frissítés után a játékosok accountján maradt Keyekből Creditek lesznek, míg a ki nem nyitott loot boxokért tervrajzokat kapnak majd. A fejlesztők célja a változtatásokkal az, hogy transzparensebbé tegyék a játékosok számára azt, hogy mire költik a pénzüket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...