90 millió letöltésnél jár a Mario Kart Tour

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 4.
  • Biznisz
Link másolása
A letöltések számát tekintve a Mario Kart Tour vette a legjobb rajtot a Nintendo mobiljátékai között, bevételek terén pedig bronzérmes lett a free-to-play autóverseny.

A Sensor Tower becslései szerint sikeres rajtot vett a Nintendo legújabb mobiljátéka, a Mario Kart Tour. Az első héten a játékot több mint 90 millió játékos töltötte le, amit több mint hatszorosa a Nintendo eddigi mobilos csúcstartója, az Animal Crossing: Pocket Camp eredményeinek, amely 14,3 millió letöltéssel kezdett. A bronzérmes a Super Mario Run 13 millióval.

A bevételek terén már kevésbé fényesebb a helyzet, itt már "csak" egy harmadik helyre futotta a játéknak, amely 12,7 millió dollárt kalapozott össze az első napokban. Ehhez képest a ténylegesen fizetős (és kifejezetten drágán árult) Super Mario Run 16,1 millió dollárt szedett össze ennyi idő alatt, míg a Fire Emblem Heroes 28,2 millió dollárral végzett.

A Mario Kart Tour free-to-play üzleti modellre épül egyébként, azonban sok kritikát kapott, amiért egy előfizetéses rendszert is tartalmaz, amivel a játékosok exkluzív karakterekhez, járgányokhoz és versenyekhez férhetnek hozzá. Az 5 dolláros havidíj különösen annak tükrében volt kirívó, hogy a játék rajtját nem sokkal előzte meg az Apple Arcade elindulása, ami hasonló összegért válogatott, mikrotranzakciómentes játékokat kínál.

4.
4.
sanyikatarzan
#1: Nem mobilon szar az irányítás, hanem ezt oldották meg trógerül.
2.
2.
crytek
Én bárhogy erőlködtem nem fordította el a kijelzőt állítva meg okádmány 2 verseny után a kukába landolt
1.
1.
Ooorky
Én is letöltöttem, megcsináltam az első 4 versenyt, azóta el se indítottam.
Iszonyat rossz még mindig mobilon az irányítás, egysíkú, unalmas játékmenettel párosítva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...