MediEvil - pajzs nélkül el se indulj!

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 4.
  • Videó
Mostanában alacsonyan szállnak a PlayStation 4-exkluzívok kedvcsinálói, most például a MediEvil kapott egy új előzetest, amely egy videósorozat első része. Bemutatkoznak a játékmenet alapvetései!

A négyrészes videósorozat arra hivatott a Sony szerint, hogy "emlékeztessen minden hűséges lovagot - legyen az régi vagy új -, hogy milyen képességekre lesz szüksége a királyság megvédéséhez".

Az első felvonás a pajzs fontosságát hangsúlyozza: ha szeretnénk épp bőrrel megúszni a ránk leselkedő veszedelmeket, minél hamarabb be kell szereznünk egyet. Persze az is kiderül, hogy mindenre az sem jó.

A MediEvil október 25-én jelenik meg PS4-re. Ha még nem próbáltad a játék demóját, siess a letöltéssel, mert már csak a hétvégén érhető el!

28.
Nyarlako
#26: Slim, és a demóban nekem, és még sokaknak feltünt hogy gyakran leesik.
27.
Krezy
26.
Krezy
#25: Ahh még azt akartam írni(csak az valami oknál fogva lemaradt telefonról),hogy én is kipróbáltam a demot ,de én nem tapasztaltam ilyen gondokat ,habár nemtudom neked melyik változata van meg a ps4nek,én személy szerint Pron játszottam vele,de utonatesóm Slimjén is zökkenő mentesen futott,ezért is lepödtem meg a kommenteden.
25.
Nyarlako
#23: A demóval PS4en. A végleges javított?
24.
Krezy
#23: Jólvan Gamekapocs a kommentem fele meg csak úgy eltünt?
23.
Krezy
#12: Ugyan azzal a játékkal játszottunk mi ?:D
Be zuhan a képfrissítés meg szar a grafika?:D melyikel játszottál te ,a psp-s ressurectionnal?
22.
Tibi80
#21: Jobb lesz így mindenkinek.
21.
Nyarlako
#20: kimoderált üzenet
20.
Tibi80
#19: Látom nem érted a lényeget...nem mondom, hogy tökéletes, meg volna még mit csiszolni rajta...Deeeee, a hangulat az visszaadja a régit... mindenki eldöntheti, hogy kell-e a hibáival együtt, vagy inkább kihagyja a gamet.
19.
Nyarlako
#18: De látod, a Sonypony defense force máris megvédi.
18.
SilasGreaves
Szörnyű. Még a demót sem játszottam végig. Törlés egyből. Nem szabad kiadni egy ilyen minőségű játszható változatot, mert elrettenti a vásárlókat.
17.
Nyarlako
#16: Figyelmeztetés azoknak akik esetleg egyböl beleugranak. De nem kaptam választ a kérdésre se javított-e a végleges.
16.
Tibi80
#14: Menjél, és játsszál inkább a pornómanga szarságaiddal, nem kötelező megvenni, se játszani vele...van akinek bejön, meg van sok ember, akiknek semmi se tetszik, azt nyávog minden szarért...lenyomtam a demót és bár vannak hiányosságai, ettől függetlenül hozza a régi jó feelinget...elmondtad 1x a negatív véleményedet, remélem nem fogod még ezer X leírni, hogy mi nem tetszik benne...lépj tovább, engedd el...ennyi.
15.
KratoS
#14: Nem lehet valóban. Én is itt vergődök a fotelben.
14.
Nyarlako
#13: Nem verdesés, ami el van baszva az el van. Szerinted elfogadható hogy ezzel a minimál graffal szarul fusson? Vagy csak a demo szenvedett tőle?
13.
KratoS
#12: Ettől még jó a játék. Persze lehet verdesni a frissítési rátára, de azt kevésbé találom szórakoztatónak.
12.
Nyarlako
#11: Remekül fest. Főleg mikor bezuhan a kepfrissites a francba, a kamerakezeles sincs a helyzet magaslatán, és ezt a remek grafikát evinné stabil 60fps egy Switch is de valamiért 10-30 közt ugrál PS4en a demóban.
11.
KratoS
Nem túl jó minőségű a videó, élőben futtatva sokkal jobban fest. Vegyetek oldedet... :DD
Egyébként a demó alapján nagyon jó lett, pl a vízköpők dumája az elején egy-az-egyben az eredeti.
10.
Oldman
Nyarlako!
Nem a grafi miatt tűnik szàmomra a fiatalabb korosztàlynak valònak. Nem csùnya abszolùt, csak jobban kidolgozottabra szàmìtottak többen.
9.
Darksiders84
#7: Ja a 90-es évek azért csak kinőttük... Tömb Raider részek mozgása irányítása? Szuper volt az is és még lehetne sorolni tényleg. Ezt a Mediewilt nem értem miért nem dolgoztak rajta komolyan hamár volt egy remek Crash egy gyönyörű Spyro. Ez nem fog bállni a sorba utánuk mint tökéletes felújítás.
8.
warrior1991
Ez a játék kimaradt nekem réven , hogy ps4 volt az első konzolom. Korábban többen írták itt az oldalon is , hogy remélik eme játék felújítását.Mikor bejelentették felkeltette a figyelmem.A demo hibái ellenére (akadozott és a kameramozgás kicsit " butácska" )tettszett.Jópofa, vicces.Mindenképpen kipörgetem elsőnapos vétel lesz.
7.
cue_ask
Ha a kameramozgást modernizálták volna, akkor azonnal vettem volna. De ez így... nem is értem, hogy éltük túl a kilencvenes évek második felét! :)
6.
Darksiders84
#4: +1 ja nem sokat igazítottak rajta pedig nem ártott volna mondjuk a mozgásán főleg.
5.
NECROSMOKE
Szerintem jora sikeredett. PS1 is vissza tekint egy kisse. Nalam tuti vetel lesz. Persze nem megjelenes napjan.
4.
Nyarlako
#3: Nem értem miért lenne gyerekes az ami nem akar valósághű meg jaj de komoly lenni. De tény hogy a demo alapján tech terén sajnos szemét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...