MediEvil PS4

Az 1998-as, PS1-re megjelent klasszikus remake-változata PS4-re.
Típus:

Újra elérhető a MediEvil demója

Kibővített formában hozta vissza a Sony a MediEvil-remake demóját, amit még a játék megjelenése előtt vettek le a PlayStation Store kínálatából. Ha szemezel a felújított változattal, itt a lehetőség futni vele egy kört!

Brit toplista: Luigi a dobogón

Habár a Call of Duty: Modern Warfare-t nem sikerült lenyomnia, a Luigi's Mansion 3 így is felfutott a brit toplista dobogójának második fokára, maga mögött hagyva a FIFA 20-at is.

Brit toplista: tarolt a Modern Warfare

A Call of Duty: Modern Warfare-nek sikerült az, amire csak kevés játék képes; lenyomta az eladási toplistákon a FIFA 20-at. A hét többi új címe is remekül kapta el a rajtot, alaposan felrázták a sorrendet az élbolyban.

MediEvil teszt

A legendárium szerint Sir Daniel Fortesque hősi halált halt, amikor szembeszállt a Gallowmere királyságát fenyegető gonosz varázslóval, Zarokkal. A csatában elsőként elesett lovag végül kap egy második lehetőséget.

Elrajtolt a MediEvil

És ezzel együtt megkapta az utolsó előzetesét is. Sir Daniel a mai naptól megújult formában vág neki a régi kalandoknak, hogy egyszer s mindenkorra legyőzze legfőbb ellenlábasát, Zarokot, a gonosz varázslót.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk a 2019-es év egyik legizgalmasabb hetéhez, már ami a megjelenéseket illeti, pénteken ugyanis ledobják a videojátékos atomot: egy napon érkezik az idei Call of Duty, a The Outer Worlds és a MediEvil is.

MediEvil - a legjobb támadás... a támadás!

Befutott a MediEvil felújított változatának soron következő kedvcsinálója, amely történetesen a két hete elindított A Bonehead’s Guide to Gallowmere című videósorozat harmadik felvonása.

MediEvil - bemutatkozik az új kameranézet

Nemrég kipróbálható volt a felújított MediEvil egy rövid demója, ahol elég gyorsan világossá vált, hogy a játék kamerakezelése nincs mindig a helyzet magaslatán. A most bemutatott új perspektíva ezen szeretne segíteni.

MediEvil - ennyit fejlődött a grafika 21 év alatt

Látványos grafikai összehasonlító videót kapott a MediEvil remake-je a PlayStation Undergroundnak hála, mely során ugyanazokon a helyszíneken, ugyanazokkal az ellenfelekkel harcolva csodálhatjuk meg a játék fejlődését.

MediEvil - pajzs nélkül el se indulj!

Mostanában alacsonyan szállnak a PlayStation 4-exkluzívok kedvcsinálói, most például a MediEvil kapott egy új előzetest, amely egy videósorozat első része. Bemutatkoznak a játékmenet alapvetései!