Végre tölthető az Infernal demója!

  • Írta: Daks
  • 2007. január 30.
  • Letöltés
Link másolása
Már elvonási tüneteink voltak. Hetek óta nem jelent meg semmi normális játék, a Battlestations-t leszámítva pedig még csak egy valamire való demó se - egészen eddig!
Már elvonási tüneteink voltak. Hetek óta nem jelent meg semmi normális játék, a Battlestations-t leszámítva pedig még csak egy valamire való demó se - egészen eddig!

Ugrás a galériához

Mától tölthető a korábban Diabolique: License to Sin címmel ismert Infernal egyjátékos, kemény 465 megát nyomó demója. A kiadó volt oly kedves, és 5 új, kedvcsináló képet is mellékelt a nagy hír mellé, így ha megtetszett az anyag, akkor ne habozz, kattints az alsó mirrorok egyikére! Have fun.

5.
5.
Mast3rmind
Jó jó megoldottam restart kellet a kicsikének :D

Very Highon fut nálam is, de melepően szép is és legalább élvezhető így nem úgymint a Rainbow Six Vegas... :D Az elakadással én is szórakoztam egy ideig a gyárban :D
4.
4.
skiz0
Hát nemtom Mast3r, mi a gáz, hogy nem megy? :D

Nekem ment, nagyon szépen fut very high beállítások mellett, és csodálatos a grafika szerintem! Gondokat nem olvastam a játékkal kapcsolatban, viszont jópár elakadást, de az már más tészta :P

Szóval nagyon várom már a teljest! :)

így asszem megyek is, kitolom még1x :D
3.
3.
Mast3rmind
Őőő csak nekem nem megy? :S
2.
2.
fojesz
Én is elkezdtem lerángatni. A homepage tényleg gyors, nekem maximális sebességgel jön.
1.
1.
skiz0
Hú, na ez váratlanul ért, nagyon is örülök neki, mivel várom már ezt a gamit nem is kicsit :)

remélem viszont nem kell csalódnom benne, mint ahogy a Silverfall demóban...

Apropó, megtoldtam még pár linkkel a mirrorlistát, sajnos elég lomhák a szerverek, viszont a demo 'hivatalos honlapját' ajánlom mindenkinek, mivel nagyon szépen csurog lefele onnan már az eleje óta :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...