Apex Legends - nagyot fog ütni a halloween?

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 5.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy fest, hogy a Respawn csapata komoly erőfeszítéseket tesz az idei halloween még rémisztőbbé varázslására. Az adatbányászoknak köszönhetően kiderült, hogy milyen szezonális újdonságokra számíthatunk a hónap végétől.

A Shrugtal felhasználónévvel futó adathalász nem kímélte az Apex Legends legutóbbi frissítését, a mélyére túrt az adatoknak, és igazán érdekfeszítő részleteket hozott fel a mélyből; lesznek új játékmódok, zombiellenfelek és még rémisztő hacukák is.

A legizgalmasabb újdonság a szólóban játszható Shadowfall nevű játékmód lesz majd, melynek lényege, hogy az elesett játékosok árnyakká változtatnak, hogy haláluk után is tovább zargassák a túlélőket. Az árnyak legfőbb ereje a brutális közelharci képességeikben rejlik, illetve a mozgási sebességük is gyorsabb lesz a megszokottnál, így könyörtelenül csaphatnak majd le a gyanútlanul kommandózó ellenfelekre. Egy-egy meccs kezdésekor a pályán minden játékos az ellenségünk lesz, ám ahogyan az árnyak egyre csak szaporodnak, az utolsó tíz túlélő már csapatban próbálhatja túlélni a vérfagyasztó kalandot.

Egy további csavart is kap még a játékmód; a játékosok mellett zombik is lézengenek majd a pályán, akiknek a likvidálása plusz jutalmat jelent a szerencséseknek. Emellett olyan kisebb-nagyobb meglepetésekre is számíthatunk, mint például a lootolható konténerekből ránk támadó mérges pókok és hasonlók. Persze hogy mindez miként fest majd a valóságban, az a halloweenhez közeledve derül csak ki, de addig is viszont kaptunk két képet, melyek alapján egészen hitelesnek tűnik Shrugtal beszámolója.

Az Apex Legends jelenleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el, a free-to-play játékról írt tesztünket pedig az alábbi linken találhatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...