Traileren az új The Walking Dead-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A New York-i Comic-Con apropóján befutott a következő The Walking Dead-mellékág első előzetese. A fősorozat kapcsán is kaptunk híreket: jön a tizenegyedik évad, és Lauren Cohan is visszatér.

Az első képeket követően megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat bemutatkozó előzetese. A következő mellékág címét továbbra sem árulta el az AMC, de azt már lehet tudni, hogy a túlélők egy fiatalabb generációjára fókuszál majd a 2020 tavaszán rajtoló széria.

Ennek megfelelően az új sorozat egészen más hangvételt ígér, mint a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead. A történet szerint egy évtized telt el a zombiapokalipszis kitörése óta, hőseink pedig relatíve védetten és szervezett körülmények között, egy kilencezres közösség tagjaként nőttek fel. Odakint persze még mindig áldatlan állapotok uralkodnak, a fiatalok azonban személyes okokból úgy döntenek, hogy nyakukba veszik az "üresek" által uralt világot.

A mellékág természetesen alaposan beágyazódik majd a The Walking Dead mitológiájába, ahogy azt a New York-i Comic-Con során megtudtuk, végre értelmet nyer az alapsorozatban és a Fearben is feltűnt három kör szimbóluma. Scott Gimple producer szerint a három kör három különböző, de egymással összefonódó civilizációt jelöl, ez a közösség pedig kapcsolódik az egyikükhöz. A készítők nem zárták ki, hogy később crossoverek formájában a spin-off összeér majd a többi sorozattal.

The Walking Dead - berendelték a tizenegyedik évadot

Eközben Angela Kang, a fősorozat showrunnere megerősítette, hogy az AMC berendelte a The Walking Dead tizenegyedik évadát. További jó hír, hogy a Comic-Conon rendezett panelbeszélgetésen Lauren Cohan is felbukkant, mint meglepetésvendég, ezzel pedig megerősítést nyert az, hogy Maggie állandó szereplőként tér vissza a sorozatba.

Cohan a kilencedik évadban csak öt epizódban volt látható, ennek pedig az volt az oka, hogy nem sikerült megegyeznie a fizetéséről a készítőkkel. A hölgy azt akarta elérni, hogy a bérezése közelítsen Andrew Lincolnéhoz és Norman Reeduséhoz, aminek a végeredménye az lett, hogy Maggie-t csak elvétve láthattuk az elmúlt szezonban.

Az új évad tegnap vette kezdetét egyébként, amelyben - ahogy azt már a készítők bejelentették -, Danai Gurira karaktere, Michonne is búcsúzik a sorozattól. Új szereplőként érkezik Juanita Sanchez, vagyis Princess, őt Paola Lázaro alakítja majd.

8.
8.
Facebook-on látott bölcsesség:

A The Walking Dead sorozat pont olyan, mint egy zombi. Már rég halott, de még mindig megy.
7.
7.
Mortis
Legyen vège. A kèpregènynek is egèsz jó befejezèst kerekítettek: bár annak is megvoltak a hullámvölgyei, de a sorozat már vagy 5 ève kalapsz@r
6.
6.
BockÚr
Ja az előzetes meg pocsék.
5.
5.
BockÚr
#4: Pontosan ugyanígy vagyok vele én is, 28 nappal később eszméletlen parás film, folytatásról nem is beszélve, ha jönnének hasonló gyors zombik sorozatban biztos vagyok benne, hogy sokkal több embert érdekelne a műfaj.
4.
4.
piskóta
Sokkal szívesebben néznék inkább gyorsan szaladó zombikat (Holtak hajnala, 28 nappal később), mint ilyen csoszogókat. Ez már valahogy kifulladt, unalmas. De, ha a szereplőknek versenyt kéne futniuk az életükért, az sokkal izgalmasabb lenne.
3.
3.
godach
Én abbahagytam az eredetit Negan után a Feart pedig a második évad első pár része után. De még mindig nem kötelező nézni.
2.
2.
pjoco
#1: Láthatod, hogy nem tervezik. :D Számomra kifulladt rég. Nem bírnék egy részt se nézni már.
1.
1.
Hab
Itt lenne ideje, hosszú időre jegelni a Walking Dead-et...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...