Overwatch - saját regényt kap Orisa feltalálója

  • Írta: szlav
  • 2019. október 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Fiatal felnőtteknek szóló regénnyel bővül az Overwatch kánonja. A főszerepben Efi Oladale, Orisa fiatal tervezője áll majd, aki saját kezébe veszi a terrortámadás alatt álló Numbani sorsát.

2020 májusában kerülhet a könyvesboltok polcaira az Overwatch-univerzum első teljes értékű regénye, melyet Nicky Drayden ír és a Scholastic ad ki. Az Amazonon a The Hero of Numbani címmel szerepel a könyv, melynek rövid leírásából kiderült, hogy Efi Oladale, Orisa fiatal készítője áll majd a sztori középpontjában, de természetesen olvashatunk majd magáról Orisáról, Doomfistről, illetve Lúcióról is.

A történet szerint Numbani szörnyű terrortámadás alá kerül. Az utópikus afrikai városban az emberek és omnicok békében és harmóniában élhettek együtt, de Doomfist szörnyű akciója veszélybe sodorja a város népét, az OR15-ös biztonsági robotok pedig tehetetlennek bizonyulnak. Itt jön képbe Efi Oladale, aki fiatal gépészként megtervezi Numbani saját védelmezőjét. Az ide vezető út azonban nem egyszerű, hiszen a 11 éves kislány előtt sok lecke áll még - nem is olyan egyszerű dolog a hősök építése, illetve a hőssé válás.

6.
6.
B-Shaggy
#5: Overwatch porn talán az egyik leggyakoribb rule 34-es franchise ha az animéket nem számoljuk.
5.
5.
user101
Elsőre "felnőtteknek szóló regénnyel..."-t olvastam. :) Mondom is úristen, overwatch porn... Hova jutottunk ! :)
3.
3.
Mortis
#2: Orisa forever. Bár jelenleg Sigma a kedvenc tankom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...