Bemutatkozott az Overwatch új hőse, Orisa

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 3.
  • Hír
Link másolása
Kellemes hetük van a Blizzard-rajongóknak, a Hearthstone következő kiegészítője mellett az Overwatch huszonnegyedik hőse is bemutatkozott. A régóta várt Doomfist helyett egy új tankot kaptunk.

Habár a teasereket és Terry Crews kampányát látva sokan arra számítottak, hogy Doomfist lehet az Overwatch huszonnegyedik karaktere, a Blizzard nemrég elég erősen célozgatott rá, hogy valaki másra számíthatunk.

Így is lett, tegnap este bemutatkozott az új jövevény, aki nem más, mint Orisa: a pókszerű robot Numbanit védte egykor, egészen addig, míg Doomfist (micsoda véletlen) le nem darálta a társaival együtt. A fiatal feltaláló, Efi Oladele bukkant rá és turbózta fel, Orisa pedig azóta a közjó érdekében tevékenykedik.

Így a tankkarakter első számú feladata a védelem biztosítása. Elsődleges fegyvere a Fusion Driver nevű automata ágyú, amivel hosszan és folyamatosan tudja osztani az áldást, azonban le is lassul a használata közben. Az alternatív tüzelési módot a Halt jelenti, ez a töltet már az ellenfelek mozgási sebességét csökkenti, és még össze is húzza a környéken lófrálókat robbanás közben.

Kapott egy speciális pajzsot is, a rövid időn át használható Fortify nemcsak csökkenti a bekapott találatok sebzését, de bizonyos képességekre és mozdulatokra immúnissá is teszi. Ilyenkor nem fog rajta Roadhog kampója, Mei nem tudja lefagyasztani, és úgy általában nem lehet stunolni és pinelni. Ez a videó kiválóan összefoglalja, mivel nem érdemes próbálkoznunk, amikor Orisa ezt a képességét használja.

Emellett a társait is védheti pajzzsal, a Protective Barrier érdekessége, hogy azt bárhova leteheti hősünk. Az ultija Supercharger néven fut, ilyenkor Orisa egy olyan eszközt telepít, amivel a szeme előtt tartózkodó társai sebzését képes buffolni.

A Blizzard egyelőre nem árulta el, hogy mikor érkezik az új hős, de a PC-s tesztszervereken már lehet vele futni egy kört. Két új videót is mutatunk, az egyikben Orisa eredettörténetéről lesz szó, a másik pedig egy hosszabb gameplay videó, amelyben ő a főszereplő.

Köszi, Benking!

1.
1.
Tervezem venni egy laptopot amin játszani is lehet, és egyre jobban érdekel a játék, lehet behúzom valamikor, mert ez a karakter tetszik a Soldier-ön kívül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...