Folytatást kap a Surviving Mars

  • Írta: szlav
  • 2019. október 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Surviving the Aftermath néven kap folytatást a Haemimont Games és a Paradox kolóniaépítős játéka. A kiadó egy rövid teasert is bemutatott, ezzel készülve a PDXCON-on esedékes teljes leleplezésre.

Váratlanul érkezett az a teaser videó, ami a Surviving Mars folytatását hivatott felvezetni. Egyelőre még egy meteorzáporon kívül nem túl sokat láthatunk a Surviving the Aftermath névre keresztelt játékból, de jövő hétvégén ez megváltozik, hiszen ekkor esedékes a PDXCON, a Paradox-játékok legnagyobb dzsemborija.

Az időzítés egyébként egészen kiváló, hiszen október 10-től a Surviving Mars lesz az Epic Games Store következő ingyenes játéka, így ha eddig még nem menedzseltetek Mars-kolóniát, akkor behozhatjátok a lemaradást még a jövőre érkező folytatás előtt.

És ha már az Epicnél tartunk: itt próbálhatjuk majd ki elsőként a játékot, hiszen ezen a platformon fut majd a korai hozzáférésű változat, de a végleges verzió a Steamen is megjelenik majd. Ezen felül Xbox One-os változat is biztosan várható, PS4-es verzióról azonban egyelőre nem esett szó.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...