Surviving Mars PC, PS4, XBOXONE

Városépítő stratégia a Marson - a Tropico fejlesztőitől.
1631098804

Rövid ideig ingyenes a Surviving Mars

Nem először és valószínűleg nem is utoljára lesz ingyenesen beszerezhető a Paradox Interactive marsi kolonizációs játéka, a Surviving Mars. Ezúttal a Steamen gyűjthetitek be a játékot, de érdemes sietni, mert nem tart sokáig az akció.
1630908000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatjuk a szeptembert, egyetlen platformon sem maradunk újdonságok nélkül az elkövetkező napokban. Lássuk a szokásos listás összefoglalónkat!
1630596600

Lemondott a Paradox Interactive vezérigazgatója

Három év után elhagyja a cégvezetői posztját Ebba Ljungerud, a Paradox Interactive vezérigazgatója. A svéd játékkiadó élére a vállalat korábbi CEO-ja, Frederik Wester tér vissza.
1621425600

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.
1615896000

Ötmillió túlélőnél jár a Surviving Mars

A Paradox Interactive számai szerint a Haemimont Games kolóniaépítős játékának töretlen a népszerűsége: már ötmilliónál is több játékossal büszkélkedhet. Ennek örömére folytatják a Surviving Mars fejlesztését, igaz, egy másik csapattal.
1615806000

Digitális lesz az idei PDXCON

Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt a Paradox Interactive nagyszabású rajongói eseménye, a PDXCON, idén azonban digitális formában pótolja azt a kiadó. Ezt a hétvégi PDX Insiderben jelentették be a srácok.
1615647600

A Surviving Mars az Epic heti ajándéka

Némileg ugyan megkéstünk vele, de nem mehetünk el szó nélkül az Epic Games Store e heti ajándéka mellett. Ezúttal egy kiváló városépítő-túlélőjáték, a Surviving Mars lehet ingyenesen a miénk.
1614927600

A Wargame: Red Dragon az Epic e heti ajándéka

Akit tüzel a harci vágy, az a kommunistákkal veheti fel a harcot a Wargame: Red Dragonban, az Epic Games Store e heti ajándékában, a jövő heti játékkal pedig elhagyjuk a Földet, és a Marson próbálunk szerencsét.
1609916400

Ezekkel gazdagszik januárban a PlayStation Now

A Sony 2021-ben sem feledkezik el egyre csak bővülő előfizetéses szolgáltatásáról. A PlayStation Now januárban három játékkal gazdagodik, amelyekben az utakon, a Marson vagy egy steampunk jégkorszakban kell bizonyítanunk, mit tudunk.
1570860000

Jövő héten is Alan Wake-játékot kapunk az Epictől

A héten ugyan be kell érnünk egyetlen ingyenes játékkal az Epic Gamestől, a Surviving Mars nyújt annyira tartalmas szórakozást, hogy nem igazán lesz okunk panaszra. Jövő héten pedig újra két ajándékot kapunk.