Surviving Mars PC, PS4, XBOXONE

Városépítő stratégia a Marson - a Tropico fejlesztőitől.
Típus:

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.

Ötmillió túlélőnél jár a Surviving Mars

A Paradox Interactive számai szerint a Haemimont Games kolóniaépítős játékának töretlen a népszerűsége: már ötmilliónál is több játékossal büszkélkedhet. Ennek örömére folytatják a Surviving Mars fejlesztését, igaz, egy másik csapattal.

Digitális lesz az idei PDXCON

Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt a Paradox Interactive nagyszabású rajongói eseménye, a PDXCON, idén azonban digitális formában pótolja azt a kiadó. Ezt a hétvégi PDX Insiderben jelentették be a srácok.

A Surviving Mars az Epic heti ajándéka

Némileg ugyan megkéstünk vele, de nem mehetünk el szó nélkül az Epic Games Store e heti ajándéka mellett. Ezúttal egy kiváló városépítő-túlélőjáték, a Surviving Mars lehet ingyenesen a miénk.

A Wargame: Red Dragon az Epic e heti ajándéka

Akit tüzel a harci vágy, az a kommunistákkal veheti fel a harcot a Wargame: Red Dragonban, az Epic Games Store e heti ajándékában, a jövő heti játékkal pedig elhagyjuk a Földet, és a Marson próbálunk szerencsét.

Ezekkel gazdagszik januárban a PlayStation Now

A Sony 2021-ben sem feledkezik el egyre csak bővülő előfizetéses szolgáltatásáról. A PlayStation Now januárban három játékkal gazdagodik, amelyekben az utakon, a Marson vagy egy steampunk jégkorszakban kell bizonyítanunk, mit tudunk.

Jövő héten is Alan Wake-játékot kapunk az Epictől

A héten ugyan be kell érnünk egyetlen ingyenes játékkal az Epic Gamestől, a Surviving Mars nyújt annyira tartalmas szórakozást, hogy nem igazán lesz okunk panaszra. Jövő héten pedig újra két ajándékot kapunk.

Folytatást kap a Surviving Mars

Surviving the Aftermath néven kap folytatást a Haemimont Games és a Paradox kolóniaépítős játéka. A kiadó egy rövid teasert is bemutatott, ezzel készülve a PDXCON-on esedékes teljes leleplezésre.

A Surviving Mars az Epic következő ingyenes játéka

Megérkezett az Epic Games Store heti ajándéka, az üzlet üzemeltetői pedig szokásukhoz híven már azt is elárulták, hogy milyen ingyenes játékra számíthatunk a jövő héten.

Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.