Átlépte a 14 millió eladást a Monster Hunter World

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 8.
  • Biznisz
Link másolása
A 2018-as megjelenése óta számított összes eladás tekintetében hatalmas mérföldkövet hagyott hátra a Monster Hunter World, mellyel a Capcom történelmének legjobban fogyó játékává lépett elő.

A fejlesztők hivatalos tweetje szerint a játék hivatalosan is átlépte a 14 millió eladott példányt, melyből 10 millió a dobozos verziónak tudható be, míg a maradék 4 millió köszönhető csupán a digitális értékesítésnek. Legutóbb egyébként még szeptember elején érkezett információ a játék sikereiről, akkor pont az Iceborne kiegészítő érte el másfél hét alatt a 2,5 milliós eladást.

A Monster Hunter World ezekkel az adatokkal egyébként a Capcom összes játékát lehagyta: az nemcsak a kiadó legkeresettebb címe lett, de az értékesítés sebességét illetően is az élen tanyázik. Már az első hónap leforgása alatt 6 millió játékos kezdett bele a szörnyvadászatba.

Jelenleg pedig úgy fest, hogy a jövőben sem húzzák be a kéziféket a fejlesztők; pár napja derült ugyanis ki, hogy hamarosan a Resident Evil világából Leon és Claire is ellátogat a játékba. A Monster Hunter World PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el, a játékról írt tesztünket pedig az alábbi linken olvashatjátok el.

4.
4.
tyber16
#3: Azt elfogadom, hogy semmi nem mozdul meg benne de ettől még lehet normálisan fogalmazni, ha valami nem tetszik. Mármint grafikailag 0...komolyan. Még objektívan nézve is elmondható, hogy a Monster Hunter World egy nagyon szép játék. Leírja, hogy nem érti, ki eszi ezt a játékot de az alapterv, vagyis gondolom az alapfelállása az okés neki. Akkor ebből leszűrhető, hogy tudja, hogy kinek jön be. Amire a cikk választ is ad, hogy az az x millió játékos.
3.
3.
DIABLO_HUN
#2: Ugyan nincs mit ezen felháborodni gondolom ha ránéz egy Nintendo logo-ra vagy a hozzátartozó címre konkrétan semmi nem mozdul meg benne (semmi trollkodás)
2.
2.
tyber16
#1: Bocs de te hülye vagy. Ilyet mondani.....játszottál vele legalább? Vagy neked mi számít grafikailag valaminek ? Amúgy az egyik legjobb játék a generációban.
1.
1.
ssemtexx
Nem értem ki eszi ezt a játékot, az alapterv oké, de grafikailag 0
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...