175 gigát telepít majd PC-n a Modern Warfare

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 9.
  • Gépigény
Link másolása
Megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare végleges gépigénye. A követelmények több ponton is enyhültek a béta előtt közzétett konfigurációkhoz képest, egyúttal pedig fény derült a játék tárhely-igényére is.

Alacsonyan szállnak ma a gépigények, a Red Dead Redemption II PC-s változata után a Call of Duty: Modern Warfare is megkapta a rendszerkövetelményeit. Itt már valamennyire ismerős lehet a helyzet, hiszen a játék bétája PC-n is játszható volt, és akkor egy előzetes gépigényt is közzétett az Infinity Ward, a végleges kiadás esetében azonban számíthatunk változásokra.

Szerencsére több ponton is enyhült a beugró a játékhoz. Processzor terén mind a minimum, mind az ajánlott konfiguráció beéri egy fokkal gyengébb központi egységgel, és a játék memóriaéhségén is sikerült faragni, a fejlesztők szerint 12 GB RAM-mal már nem lehet gondunk. A tárhelyeteken azért hagyjatok helyet, a Modern Warfare végleges változata ugyanis 175 GB-ot telepít majd.

Az új Call of Duty október 25-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Minimum gépigény:

  • Operációs rendszer: 64-bites Windows 7 (SP1) vagy Windows 10
  • Processzor: Intel Core i3-4340 vagy AMD FX-6300
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 670 / NVIDIA GeForce GTX 1650 vagy AMD Radeon HD 7950 – DirectX 12.0-kompatibilis rendszer szükséges
  • Memória: 8GB RAM
  • Tárhely: 175 GB
  • Internet: széles sávú internetkapcsolat


Ajánlott gépigény:

  • Operációs rendszer: 64-bites Windows 10 a legutóbbi frissítéssel
  • Processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD Ryzen R5 1600X
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 vagy AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580 – DirectX 12.0-kompatibilis rendszer szükséges
  • Memória: 12 GB RAM
  • Tárhely: 175 GB
  • Internet: széles sávú internetkapcsolat
34.
34.
gerappa
Mit kell ezen a 175 gigán így kiakadni... Csak hőbörögnek ott egyesek. Végre lehet írkálni és hír alá mert. Juhé. Írjuk oda hogy de sok az a 175 giga. De csak azért sajnálják néhányan mert le kellene törölni néhány poreszt miatta. Akkor meg mire fogja verni a hülye? A sok fűre az erdőbe? Inkább kihagyja.
33.
33.
koffein
30.
30.
PS4jacksony
Lassan ott tartunk,hogy 1B ssd re 10 játék se megy fel.
28.
28.
hedzsooo
#11: Ja, az összes DLC, tömörítetlen textúrák, tömörítetlen hangok + zenék, valamint min. 4k átvezető videók... Áhhh, ez még úgy sem kellene h ennyi helyet foglaljon... xD
27.
27.
Breaker
#26: Az egyik blackops 7 DVD volt ott van a polcomon. Nyilvan ensem onnan raktam fol, csak erre alapozva lehet belole fizikai copy. De most keresgéltem es nem latok fizikai copyt PC-re sehol sem a kinálatokban (csak konzolra), ugyhogy valoszinuleg digitalisan lesz csak elerheto.
26.
26.
Neo1989
#23: A lemez már ez előtt 10 évvel is csak a kulcs hitelesítése miatt kellet.
Semmi egyéb.
Nekem még van optikai meghajtóm ha kéne. Bár egy Nas mellet tulajdonképen már inkább retro szerepe van. Évente 2X használom.
24.
24.
crytek
#23: Esetleg simán üres lesz és lesz egy cd key? Nem új keletű dolog. Sokszor nem is értem minek még dobozos bármiből
23.
23.
Breaker
Azert erdekelne, hogy a dobozos verzió hany DVD-t tartalmaz majd? Vagy blu rayen jon tan?
19.
19.
user101
Mint a képen is látszik, rengeteg fű van benne és hát fenyőerdőben játszódik... :)
16.
16.
crytek
#15: Ne tárhelyet írjál mert az nem filléres vagy ha igen szerezzél már 2TB-os SSD-t (mivel ez is tárhely) fillérekért... Ja hogy HDD-t kellett volna írni ,értem
15.
15.
sanyikatarzan
#14: Nem értem emberek erre mit vannak kiakadva, filléres dolog a tárhely.
14.
14.
Palack20
#3: Pont a cod-nal amig steam-es volt igy volt megcsinalva
11.
11.
McDuff
Nyugi emberek, azért ennyi, mert az összes jövőbeli DLC tartalom már benne van, nincs itt semmi látnivaló, haladjunk szépen tovább...
10.
10.
#8: Szerintem is. A régi is a maga méretével, bár nem volt túl sok (8 giga), de abból is vagy 5 volt a single player pályák közötti töltésnél játszott videók mérete.
9.
9.
Falcon
Ez a rondaság a mikro mappokal meg a a 10 ével ezelőtti bf koppintás jatékmodjával kivancsi vagyok mi foglal ennyit
8.
8.
overdosed90
Szerintem tele lesz a játék full HD átvezető videókkal, azért foglal ennyit :P
7.
7.
crytek
#3: PC-n pár Codnál már így van telepitésnél kéri akarod-e a multit vagy sem.

2020 végén rohadt kicsit lesz az az 1TB-os SSD a konzolokba....(már ha csak ilyen fikarcnyi méretű lesz ténylegesen)
6.
6.
RebornSoul
Tény, hogy nem igazán lehetett még látni semmit a játék kampányából, de nem hiszem, hogy az a fajta szimulációs komplexitás és vizualitás, amit a cím magáénak tudhat, indokolná az ilyen gigantikus helyigényt. Veszteségmentes hangok, meg magas felbontású textúrák ide, vagy oda, ez egyszerűen nevetséges.
5.
5.
sanada
Vicc, látszik, hogy nagyon dolgoztak az új motoron... :D Még a BF5 is csak 70 giga basszus és hát a kettő megjelenítését össze sem lehet hasonlítani. Próbáltam a bétát és hát a jármű robbanási effektek viccek konkrétan, valami Móricka gyerek csinálhatta még 2004-ben...
3.
3.
manderel
Kíváncsi vagyok megindokolják-e majd, ezt a ma még kiemelkedőnek számító tárhelyigényt. Az openworld RDR 2 is nagy lesz, de azt előbb meg tudnám magyarázni.

Tetszik a PS 5 újítása, hogy ha nem kell a multi csak a singlet telepítem, vagy fordítva. PC-re is megcsinálhatnák így a gyártók a jatekokat.
Vagy pl ha nekem nincs szükségem 4K felbontásra, a 4K-s textúrákat hagyja a fenébe, le se töltse.
2.
2.
hedzsooo
150 GB kell a Red Dead Redemption-nek is PC-n... Viszont szerintem annak a világa sokkal nagyobb és komplexebb, így jóval többféle textúra modellekkel is van ellátva mint ez... Ennél én sem értem, ráadásul még az előbb említett játéknál is több hely kell majd neki. Fura számomra, mindenesetre..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...