Megérkezett az Advanced Warfighter 2 demója

  • Írta: TOM X
  • 2007. január 31.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox Live Marketplace-re felkerült az X360-as Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 egyjátékos demója egy ütős HD minőségű trailer társaságában. Letöltésre fel!
Az Xbox Live Marketplace-re felkerült az X360-as Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 egyjátékos demója egy ütős HD minőségű trailer társaságában. Letöltésre fel!

Ugrás a galériához

Az Xbox Live Gold előfizetői számára már elérhető a Ubisoft által beígért egyjátékos demó, mely kemény 625 megabájtot nyom. A letöltés kötelező, hiszen az Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 alaposan megújult az első rész óta, így felfedeznivaló akad bőven! A teljes verzió márciusban kerül boltokba.

33.
33.
FNorberto
45:egyszer ha a PC-s már kijött.Hány ember keres annyit hogy full-on élvezze?
32.
32.
FNorberto
És ez úgy kezdődőtt hogy "Névtelen" rinyált hogy nem PC-re jött a demo.Vki javasolta hogy vegyen 360-at.Névtelen üzeneteiböl kiderül hogy ku**a jól megy neki anyagilag,tehát nem a pénz az oka hogy nem vesz 360-at,hanem csak annyi hogy nem ismeri fel hogy mi a jó!Ha nem akarja jól érezni magát a sok király játékkal ne tegye!Sztem van jobb dolgunk is mint hogy segiteni próbáljunk az ilyneken.PL:játszani a 360-al:DNévtelen menj sírni hogy EZ nem jön PC-re, AZ se,AMAZ elöbb jön konzolra.Mi megyünk játszani.SzvSz
31.
31.
ps3
azért..van baj!!!

:DDDDDDDD
30.
30.
user1
Valaki azt írta hogy szerinte nem lesz nagy különbség a két változat között, mivel ez kétszeresére növelné a fejlesztési időt. Tulajdonképpen két fejlesztőcsapat dolgozik a játékon. grafikai színvonalban nagyon közel lesznek egymáshoz, az igaz. (a textúrákat pl mindkét gépen ugyanúgy használják fel) de a játékmenet, sőt maga a kód is eltérő lesz. Így volt ez az előző rész esetében is, az ubi pedig a rajongóknak nem akar csalódást okozni. Ezért kapunk mi pc -sek egy taktikai fps -t, a konzolosok pedig egy x -edik arcade lövöldözős játékot a cod3 mellé. Ilyen egyszerű.

Ami a pc kontra xbox vitát illeti:

Ha csupán az hardware árakat vesszük figyelembe, és csak a játékok jelentenek számunkra valamit, akkor az ms dobozka lolcsóbb megoldás lehet. Más szempontok figyelembevételével (más területeken való használhatóság, garancia a software -ek 10 év elteltével való futtathatóságára) akkor a pc -vel jobban járunk. A box360 úgy tánik majd el, ahogy a kistestvére, de talán még annyit sem kell várni erre mint az ő esetében.

3 évig pedig minden játék elmegy egy közepesen erős pc -n is. Az a baj hogy mikor a box rajongók bizonyítani akarják az igazukat, mindíg a jelenleg kapható legdrágább alkatrészekkel érvelnek. Ezekre azomban még a legújabb játékok futtatásához sincs szükség, tehát nem reális a hasonlat. A pc ettől persze még valóban egy picit drágábbnak számít önmagában, hiszen nem játékgép, mégha ezt sokan el is felejtik néha. Hosszútávon azomban jobb befektetés. A software árak is alacsonyabbak, ami nem is véletlen. Nem kell méregdrága licenceket fizetni egy egy mamutvállalatnak a fejlesztés lehetőségéért. pc ráadásul szinte mindenkinek van. Ezért is nem halnak ki a pc -s játékok, hiszen annyi ember nem vesz xbox -ot hogy a felhasználói tábora akár csak megközelítse a pc felhasználókét. A hagyományosan pc -n játszható stílusok kedvelőinek pedig átok lenne a konzol uralom. De ebben az évben helyreáll a rend. Az átlag pc -k már vannak olyan erősek mint egy mai konzol, így megint nem kell költeni a játékosoknak a gépre, mert az új játékok is menni fognak a box haláláig, ami kb 2 - 2.5 év múlva esedékes, ha az ms követi az eddigi stratégiát, és kijön egy új konzollal.
29.
29.
fojesz
28.
28.
Ca$h
Olvass vissza aztán mond azt hogy bárkit is baszogatok:



"Érdekes dolog ez, ahhoz hogy ne fikázzuk egymást mindennel rendelkezni kell? Nem hinném, nekem van szinte minden platformom, Pc-m is és sosem mernék lefikázni egy olyan gépet mint az X360. Érdekes PS3-am nincs, nem is lesz, minek a box mellé mégsem fikázom soha. Egyedül azért lenne rá szükségem, hogy a PSP-met még jobban ki tudjam használni. De NEM fikázom. Miért kell egymát cseszegetni és fikázni? Komolyan mondom az X-es társadalom sokkal bartságosabb és kedvesebb, mint a PC-s és érdekes módon sosem baszogatják a PC-seket. Miért van ez így, talán intelligenci kérdése az egész? Vagy féltékenység? Én imádom a PC-met, PSP-met és az X-emet is és valszeg veszek majd egy Wii-t is.

Ne cseszegessük egymást gyerekek. Egyébként meg nem hinném hogy olyan fene sok mindenben fog különbözni az X-es és PC-s játék, hiszen akkor dupla annyi idő kellett volna a fejlesztéséhez. Pár apróságról lesz csak szó, viszont azt az élémynt, amit mi boxosok kapunk a HDTV-nken csak kevés, nagyon kevés PC-s fogja élvezni, mivel 3 ember van az országban akinek el fogja vinni a játékot a maxi felbontásban. Nekünk egy darab szaggatás nélkül folyékonyan megy akár 16emberrel együtt online. Szerintem pontosan ezért megy a gyűlölködés féltékenységből. Pedig ha az évi PC upgrade-es összegből már lazán lehetne vennetek egy boxot és annyira jól megvan a Pc mellett. Sőt, ha media centered van akkor még össze is kötheted vele és olyan feature-eket élvezhetsz együtt a két géppel, hogy az arcotok leszakad tőle. Úgyhogy szeressétek egymást gyerekek, hiszen a PC-tek és az X is Microsoft termék! :))))



Get United!"



Erről ennyit, szarok az egészre, befejeztem!
27.
27.
fojesz
Ha azt hiszed, hogy egy HD-DVD-vel pótolod azt, amit a BluRay nyújt, hatalmasat tévedsz.



Másfelől: a továbbfejlesztett Xbox készültét cáfolta a Microsoft.



Egyébként egyre inkább azt veszem észre, hogy itt csak Xbox-osok baszogatnak mindenkit. Gratulálok Nektek! ;)
26.
26.
TOM X
Na ezt már én sem bírom nyugodtan olvasni! Névtelen: A ps3-ról csak annyit hogy tényleg igazad van hogy jobban kihasználja a hdtv-t a hdmi-t miatt! De ennyiben van igazad! Az xbox-hoz is lehet venni hddvd lejátszót és ugyan ott vagy mint a Blu-Ray! Nézd meg a játékok felhozatalát! A Márciusi ps3 európai premierkor kb 20 játék lesz ps3-on és abbpl kb 16-17 van már xboxra! Aztán a pc dolog! Én Ca$h-el értek egyet! Azért mert ameddig én 5-6 évig tökéletesen játszok az egyszer megvett konzolommal addig neked ennyi idő alatt rá megy az egész vagyonod a pc-d fejlesztésére! Nekem is van pc-m! Internetre meg zenehallgatásra! Meg néha ha valami kis egyszerű jó játék van akkor azt kipróbálom! De akik ide írtak velem együtt azok szerintem már mind játszottak fullos pc-n és xboxon! Szerintem te meg még nem is láttad az xbox 360-at nem hogy játszottál vele! Erről ennyit!
25.
25.
Ca$h
Jah: Egy PC-s játék ára kb. 10-12.000 egy X360-as játék ára 16.900:



http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=421


Nemtom... hol itt a kétszeres ár? Glü? :))))
24.
24.
Ca$h
XBox360-omat 90.000-ért vettem, szerencsém volt, mert akkor még többet ért a forint, most is simán kapni lehet 95.000-ért:



http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1543


Az Xbox-on most valóban nem lehet HDMI-t használni, de nemsokára jön a ver.2 amin már lesz, mint ahogy 120giga vinyo és még sorolhatnám. Lényeg a lényeg, csak kilyukadtunk oda, hogy rájöttél jó dolog az a konzol, hiszen PS3-at azt vennél. Ennyi... :))))
23.
23.
kharami
annyi a köze hogy névtelen ps 3 buzi, és nem birja az xbox ot!:D

Amugy semmi! xD
22.
22.
Mast3rmind
Ennek most miköze a GRAW 2-höz? :) Én kíváncsi leszek rá, hogyan oldják meg az új társak személyiségét :)
21.
21.
Ca$h
Természetesen megint eszembe jutott valami. Ne felejtsük el, hogy a cimborád gépében lévő videokártya alapból többe került, mint egy egész prémium X360. A HDTV egyszeri befektetés, ami 7-8 éven keresztül nem igényel cserét, és rengeteg mindenre lehet használni (Video, TV, DVD, HDDVD, konzol, monitor stb.), igaz sokba kerül de még mindig beljebb van az ember vele, mint egy full extrás Pc megvásárlásával, amit egy év után már cserélni és fejleszteni kell, állandóan, lefagy, virusos lesz, összeomlik a rendszer és méág sorolhatnám. Jó a PC, KELL a PC, manapság nem lehet nélküle élni, de a játékok jövője már a konzol. Még akkor is, ha a PC rövid idő alatt utoléri a tlejesítményüket és le is hagyja őket. Egy optimalizált stabil, megbízható rendszerrel nem lehet versenyezni. A warezről nem is beszélve. Akkor a PC-s varez, hogy nemsokára már nem fogja megérni a PC-s fejlesztés. ÉS hogy miért a boxos demót adták ki hamarabb? Mert ez éri meg testvérem. Ez az üzlet, nem a PC... Attól még hogy ugrálsz és gyűlölködsz, a tényeken nem te fogsz változtatni...



ÁMEN: ÁGYESZ BUGYESZ!
20.
20.
Ca$h
Ja. még valami! Én szerintem már akkor pc-s voltam, amikor te még az ágyba pisiltél, úgyhogy elhiheted, hogy ismerem ezeket a hú de titkos és kevesek által ismert paramétereket!
19.
19.
Ca$h
Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy játszottál-e már 120centis hdtv-n azzal a hányadék 1920x1080-as X360 felbontással? Nem? Pedig lehánynád a cimborád gépét utána!
17.
17.
Ca$h
Érdekes dolog ez, ahhoz hogy ne fikázzuk egymást mindennel rendelkezni kell? Nem hinném, nekem van szinte minden platformom, Pc-m is és sosem mernék lefikázni egy olyan gépet mint az X360. Érdekes PS3-am nincs, nem is lesz, minek a box mellé mégsem fikázom soha. Egyedül azért lenne rá szükségem, hogy a PSP-met még jobban ki tudjam használni. De NEM fikázom. Miért kell egymát cseszegetni és fikázni? Komolyan mondom az X-es társadalom sokkal bartságosabb és kedvesebb, mint a PC-s és érdekes módon sosem baszogatják a PC-seket. Miért van ez így, talán intelligenci kérdése az egész? Vagy féltékenység? Én imádom a PC-met, PSP-met és az X-emet is és valszeg veszek majd egy Wii-t is.

Ne cseszegessük egymást gyerekek. Egyébként meg nem hinném hogy olyan fene sok mindenben fog különbözni az X-es és PC-s játék, hiszen akkor dupla annyi idő kellett volna a fejlesztéséhez. Pár apróságról lesz csak szó, viszont azt az élémynt, amit mi boxosok kapunk a HDTV-nken csak kevés, nagyon kevés PC-s fogja élvezni, mivel 3 ember van az országban akinek el fogja vinni a játékot a maxi felbontásban. Nekünk egy darab szaggatás nélkül folyékonyan megy akár 16emberrel együtt online. Szerintem pontosan ezért megy a gyűlölködés féltékenységből. Pedig ha az évi PC upgrade-es összegből már lazán lehetne vennetek egy boxot és annyira jól megvan a Pc mellett. Sőt, ha media centered van akkor még össze is kötheted vele és olyan feature-eket élvezhetsz együtt a két géppel, hogy az arcotok leszakad tőle. Úgyhogy szeressétek egymást gyerekek, hiszen a PC-tek és az X is Microsoft termék! :))))



Get United!
16.
16.
kharami
jajj névtelen!:D erre csak ennyit tudok mondani! megyek is graw 2 özni vissza! ja amugy ki van irva a platformhoz hogy X360!!!!!!!!!!

ugyhogy naggggy csok a buksidra!
15.
15.
fojesz
Azért nehogy mi legyünk a hibásak azért, mert te másra számítottál. :) Nincs kiírva se az, hogy X360-as, se az hogy PC-s. Nem vagyunk se PC-s se X360-as oldal. Multiplatform vagyunk.
14.
14.
kharami
jo lenne majd multiban tolni ha kijön!:)
12.
12.
Mast3rmind
Megjegyzés minden Xbox kötekedőnek: Ca$h rendelkezik Xbox360-nal és nem fél használni azt! :D
11.
11.
Ca$h
Névtelen: Vacak konzol változat. LOL! :)))) Mondja a kis féltékeny aki még a nevét sem meri beírni! LOL! :)))) Kár hogy neked sosem lesz olyan vacak pc-d, amin úgy fog kinézni, mint ezen az ócska szar X360-on! :))))
10.
10.
zoenn
Tekintve,hogy a megjelenés egyidőben lesz, nem lenne nagy kérés ugyanabban az időben egy pc-s demo.
9.
9.
zoenn
Tolhatnának vmi pc-s demonstrációt is ezzel egyidőben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...