10 millió játékosnál jár a FIFA 20

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 12.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts általában a pénzügyi helyzetjelentéseiben szokott elbüszkélkedni az aktuális FIFA teljesítményével, most azonban közzétettek egy infógrafikát, amely elárul ezt-azt az új rész fogadtatásáról.

Három hét telt el a FIFA 20 megjelenése óta, de az új rész máris 10 milliós játékostáborral büszkélkedhet: habár a játék már a rajt pillanatában bekerült az Origin Access Premier szolgáltatás kínálatába, jó eséllyel nem ezen múlott a dolog, elvégre az aktuális FIFA debütálása évről évre népünnepély a focirajongók körében.

Az EA által közzétett infógrafika szerint a 10 millió játékos 450 millió meccset játszott eddig, 1,2 milliárd gólt rúgott és több mint 5 millió avatárt készített. A jó hírek apropóján a kiadó 8 ezer Volta-érmét ad ajándékba a rajongóknak, ahhoz, hogy ezt megszerezd, mindössze annyit kell tenned, hogy október 17-ig bejelentkezel a Volta Football játékmódba.

A FIFA 20 PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelent meg - a tesztünket itt olvashatjátok el róla.

3.
3.
ssemtexx
Gondolom javítást a Fitnessbug-ra és még csomó más dologra mindig nem adtak ki, jah... 2019-et írunk, Ansu Fati sehol, Modric arca pedig még mindig 2015-ből van.
2.
2.
godach
#1: Miért fáj ez neked.?gondolom nem is játszol vele. Akkor még miért nem mész a Cod vagy NFS hírek alá? Ha meg ezek sem jönnek be, szerintem férfi lettél és kinőttél a játékokból...
1.
1.
Unknown
Na az nagyon jó, akkor jövőre még alább adhatják a szintet....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...