Új fejezet kezdődik a Fortnite történetében?

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 12.
  • Pletyka
Link másolása
A szivárgások és az Epic készülődése azt sejtetik, hogy új fejezet kezdődik a Fortnite történetében, amely egyebek mellett egy új (de legalábbis megújult) pályát is magával hozhat.

Az olasz App Store szivárogtatta ki az alábbi artworköt, amely alapján hamarosan kezdetét veszi a Fortnite második fejezete. A képen a játék karakterei új felszerelésben tekintenek le egy olyan környékre, amely ismerős és ismeretlen területeket egyaránt tartalmaz, ráadásul a mélyben kanyargó folyón még motorcsónakokat is látunk, amelyek a Fortnite első vízi járművei lehetnek.

Habár a korábbi szivárgások alapján a rajongók egy új pályát remélnek a második fejezettől, a fenti kép alapján még nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy egy új térkép, egy új sziget, esetleg a régi pálya erősen átfazonírozott változatára számíthatunk-e.

Minderre egyébként már holnap fény derülhet, este 8 órakor veszi kezdetét ugyanis a The End névre keresztelt élő esemény, amellyel szokatlan módon azonnal véget ér az épp futó tizedik szezon, a szerverek pedig leállnak a következő évad előkészítése végett. Korábban erre jellemzően az élő esemény után egy-két nappal került sor, ez is sejteti, hogy nagy csinnadrattára készül holnap az Epic Games.

1.
1.
user101
Mit kell majd csinálni benne? Tankkal eltaposni tüntetőket? Összetörni a csontjaikat? Szétzúzni a testüket? Mindnek aki nem ért egyet a fővezérrel?

Csak gratulálni szeretnék az epiknek, hogy ilyen haverokat szedett össze a blizzarddal és az nba-s srácokkal... szép társaság!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...