Dobozos kiadást kap a Life is Strange 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 15.
  • Hír
Link másolása
Decemberben érkezik az epizódokra szabdalt Life is Strange 2 utolsó felvonása, amit a fejlesztő Dontnod és a kiadásért felelős Square Enix a dobozos kiadások piacra dobásával ünnepel meg.

Ráadásul decemberben kétféle fizikai kiadás közül választhatnak a rajongók. A sztenderd kiadás 34,99 fontba fog kerülni és a játék öt epizódja mellett tartalmazni fogja a The Awesome Adventures of Captain Spiritet, de néhány Arcadia Bay-felvarró is a pakk része lesz.

A 64,99 fontba kerülő, drágább gyűjtői kiadás a fentiek mellett tartalmazni fogja Jonathan Morali zenéjét, méghozzá egy gyönyörű, négylemezes bakelitcsomag formájában. Kapunk még egy 32 oldalas, kemény borítású képeskönyvet, valamint egy pofás, Seant és Danielt ábrázoló figurát is.

Mindkét dobozos változat elérhető lesz PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is. A megjelenés az ötödik rész premierjével egyszerre, vagyis december 3-án várható.

4.
4.
medson
Nekem sem jön át sehogy sem, pedig az 1. R imádtam, before the storm is teljesen rendben volt. Ugylatszik nálam mennek ők is a játékvilág egyslágeresei közé, kár.
3.
3.
Tomie7
Elsőt nem tudom, hogy tudná-e überelni, de nem hiszem. Valahogy nincs is kedvem belekezdeni.
2.
2.
Macifasz
Az első rész hatalma kedvencem, de ez a második már az előzetesek alapján is totál hidegen hagyott. Aztán elkezdtem nézni a TheVR-os srácok (azaz Jani) végigjátszását, de a második epizód felénél kinyomtam. Totál érdektelen számomra minden szereplő és a sztori, szóval a Life is Strange nálam továbbra is egy évados.
1.
1.
kryszisz
Annyi negatív dolgot hallottam a játékról, hogy el sem merem kezdeni, pedig az első rész nálam a generáció legjobbja:/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...