Pursuit Force: Extreme Justice infóbomba

  • Írta: Daks
  • 2007. január 31.
  • Hír
Link másolása
Capital City-t ismét elborítja a bűn szennyes árja. Új bandák jelentek meg, szinte a semmiből. Senki nincs biztonságban. A rendőrfőnök magán kívül van.
A teljes sajtóközlemény: "Capital City-t ismét elborítja a bűn szennyes árja. Új bandák jelentek meg, szinte a semmiből. Senki nincs biztonságban. A rendőrfőnök magán kívül van. Tudja, hogy csak egy valaki segíthet: A Bűnüldöző Csapat és az, amit ők az Extrém Igazságszolgáltatás saját változataként tartanak számon...

A Pursuit Force PSP sikerét követően a Sony Computer Entertainment Europe és a Bigbig Studios örömmel számolnak be arról, hogy idén nyáron megjelenik egyik nagy sikerű játékuk, a Pursuit Force régen várt folytatása: az Extreme Justice – PSP-re és PlayStation 2-re egyaránt.

A Pursuit Force: Extreme Justice egy olyan akciódús, hollywoodi stílusú PSP és PS2 játék, amely elődje nyomait követve a gyorsaság új szintjeit követeli meg, és a bűnüldözést új megközelítésben mutatja be. A Bűnüldöző Csapatnak ismét meg kell mentenie Capital City-t az utcákat elözönlő, garázda bandáktól, mivel az Elítéltek és a Hadurak visszatértek, ráadásul új bandák is marcangolják Capital City-t:
  • Rajtaütők – Hivatásos rajtaütők, specialitásuk a gyors és kemény rajtaütés, és a csapdaállítás
  • A Szindikátus – profi bankrablók bandája, akik minden értéket készek elrabolni, minden lehetséges eszközzel
Miközben az új bandák háborús övezetté változtatják a várost, a rendőrség új, kemény csoportot hoz létre a Bűnüldöző Csapat vetélytársaként (Vipera osztag), az Extreme Justice pedig új trükkök sorával segíti a Bűnüldöző Csapatot az utcák megtisztításában a bűnözőktől. A hajsza még halálosabbá válik, amint gyorsabb és nagyobb járművek ugranak be a képbe, mint például gigantikus tankok, sőt még egy repülőgép is. Még elvetemültebb rosszfiúk vívnak maffiavezér-csatákat, a Capital City bandaháborúja anarchikus méreteket ölt.

A kulcs a sokoldalúság, mivel igen sokféle jármű áll a rendelkezésedre; van oldalkocsis motor, jet-ski és légpárnás hajó, mindez azért, hogy a Bűnüldöző Csapat mindig egy lépéssel a bűnözők előtt járhasson. A járműveket és a földharcot könnyedén váltogató játékosok klasszikus hollywoodi stílusban lőhetik ki a rosszfiúkat gyalogosan vagy a járművekből (akár beépített géppuskával felszerelt romboló helikopterekből).

A többi újdonság közé tartozik (PSP-n) a négyszemélyes wi-fi és kétszemélyes, osztott képernyős többjátékos mód (PS2-n), a “Justice Bar”, ahol visszanyerhetjük az erőnket és meghosszabbíthatjuk a küldetést. Emellett három nehézségi szinten próbálhatjuk ki magunkat, a Bűnüldöző Csapat: Az Extreme Justice Divízió immár kibővült tagjaival: Sarah (Légi támogatás), Gage (Nagy sebességű üldözős), Ash (Különleges műveletek) és Preach (Fegyveres támadás). Ők támogatják a játékost, levadásszák a bandákat és megmentik a várost.

Az Extreme Justice nagy sikerű cselekménye egy teljesen új, hollywoodi filmek által inspirált eseménysort követ, ezzel a nyár klasszikus akciójáték-folytatásának ígérkezik. A mozgó járművek közötti (lassításban is látható) halálugrásokkal, az extrém járművekkel és a könyörtelen bandákkal a Pursuit Force: Extreme Justice komoly esélyekkel pályázhat az év PS2 és PSP akciójátéka címre."
1.
1.
*Bennya*
Ha tényleg ilyen jó ahogy levan írva akkor ez jobb lesz szerintem mint a GTA:Liberty City Stories és remélem nem egy PSP átíratról van szó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...