Frissítve: The Outer Worlds - PS4 Prón extrák nélkül

  • Írta: szlav
  • 2019. október 18.
  • Hír
Különös hír érkezett az Obsidian Entertainment hamarosan megjelenő szerepjátéka kapcsán. A rivális konzolok erősebb darabjai közül kizárólag az Xbox One X támogatja majd a 4K-s felbontást.

Itt egy hír, ami felett összekaphatnak a Microsoft és a Sony hívői: a The Outer Worlds kiadója, a Private Division bejelentette, hogy a sokak által várt szerepjáték Xbox One X-en kihasználja majd az erősített konzol által adott lehetőségeket, a PlayStation 4 Pro azonban nem kap semmiféle extrát az alapváltozathoz képest. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a Sony erősebbik gépét használó játékosok lemaradnak a 4K-s látványvilágról, s be kell érniük a 1080p-s felbontással.

Egyelőre sem a kiadó, sem pedig a fejlesztőcsapat nem indokolta meg a döntést, habár az összeesküvésre gyanakvók az Obsidian és a Microsoft kapcsolatában vélik felfedezni a dolog nyitját, hiszen a redmondiak tavaly ősszel felvásárolták a stúdiót. Akárhogy is legyen, mi már alig várjuk a játékot, melynek 20 perces nyitányát az IGN jóvoltából már most lecsekkolhatjuk:

A The Outer Worlds október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, később pedig befut a Nintendo Switchre szabott változat is.

Update! A Private Division pontosította a fentieket, a DualShockersnek küldött közleményükben igyekeztek megnyugtatni a PS4-eseket is: "A The Outer Worlds Xbox One X-en és PlayStation 4 Prón is kínál extrákat. Xbox One X-en és PC-n 4K-s textúrákat és felbontást vonultat fel, míg PS4 Prón 1440p-ről skálázza fel 4K-ra a látványt. A játék remekül néz ki mindegyik platformon."

56.
Ultimate
#55: No ilyet még sosem hallottam belöle....
55.
zozo76hun
#54: ez igaz, viszont ha egy game jol leterheli akkor ilyen hulye bugyvorekolo vagy milyen hangja van. kicsit a klimara hasonlit ahogy hallod a gazt cirkulalni benne.
54.
Ultimate
#53: Lévén van benne kraft. De még így is hűvösebb és jóval halkabb mint bármelyik pro.
53.
delphijos
#20: Nekem “Project Scorpio” X-em van, és hangosnak valóban nem hangos ( kivéve a lemez olvasást , de az más tészta ) de azért eléggé fel tud melegedni...
50.
frankdelgado
#47: Ès nem cagy függő sem, csak szenvedèlyes....:)
49.
Ultimate
#47: 7216B szerencsés pasztázással.Cserébe forróbb mint a 7116B ami szintén nem túl hangos de azért hallható.
7016 volt közröhej kategória.
48.
Ultimate
#33: Nem. Objektíven mint az MGS V-öt. Az előrendelésem továbbra is áll igaz a magyarítás miatt hogy támogassam a sony exek honosítását. Amit eddig mutatott kevés. Viszont vannak tetszetős ötletek, például a gyógyszeres öreg.
47.
Yanez
#44: Tévedsz. Olyan a hallásom, hogy Superman is megirigyelné. A ps4 próm pedig tényleg olyan halk, hogy egy emberi szívdobogás hozzá képest egy rock'n roll koncert.
46.
kexiaxel
Ezeknek a karaktereknek nincs élet az arcán annyi mimikája sincs mint a google robotnőjének.
45.
kexiaxel
Most azzal vagytok elfoglalva melyik konzol hangosabb jobb stb...
Ez egy kaka játék sztem.... (bocs ha valakit megsértek)
44.
Nyarlako
#42: Persze, mert már halláskárosult vagy tőle azért.
43.
frankdelgado
#42: Meg a sört is azon hűtöd.
42.
Yanez
Nem tudom gyerekek, de az én ps4 próm olyan csendes, hogy akár párnának is használhatnám, úgysem hallanék egy mukkot sem.
41.
frankdelgado
#33: Na majd ha egyszer lesz ps4-em , írok neked tesztet gec! Hátha ünnepekkor leakciózzák 60 körülire...
40.
Duken
#35: Téged a 2D platformerekről kérdezlek. Abban mester vagy!
39.
ABorealis27
#37: Gyorsan rákerestem és tényleg. Valamiért az rémlett, hogy nálunk nincsenek ilyenek forgalomban. Mindenesetre nem érzékeltem, hogy bármikor is extrém meleg lett volna, egyszer sem állította le magát, pedig forró nyár volt és a testvérem végigsekirózta (szép magyarosan :) ), valamint a Days Gone is sokat ment rajta és az elég hardverigényes lett.
38.
user101
#37: Nekem meg majd a maradék 6 magot lekapcsolja a proci, mert az első kettő se lesz 100%-ra terhelve és a gpu-n is állni fog a ventillátor :)))
37.
Nyarlako
Az újak alacsonyabb fordulaton mennek vagy mi, melegebb de halkabb.
36.
ABorealis27
Nálunk a decemberben vásárolt PS4 Pro egyáltalán nem hangos, meg is lepődtem rendesen. Talán a kritikák miatt jobban odafigyelnek a pasztázásra az újabbaknál vagy csak mázlink volt ezzel a darabbal.
35.
Nyarlako
#33: Na majd tőlem kapsz olyan objektív DS meg TLOU2 tesztet behugyozol.
34.
Oldman
32#
Persze minden jò, de nàlam először hasonlò mòdon lett megoldva, viszont töltès esetèn kicsit berezonàlt/bezizgett a műanyag ( kupak ) magasìtó, vagy tőle a polc. Emiatt vàltottam a puhàbb variàciòra. :)
33.
Duken
#13: Te meg pont fordítva leszel mi?Akármi van szar lesz, sőt már most az.Te már csak tudod. Na nem baj,csak lesz itt a gk-n aki objektíven és reálisan tudja majd értékelni. Pl godach, kawada! :)
32.
TrishtanAG
#31: Vicces, de én régi magnókazetta-tokokat használok erre a célra :).
31.
Oldman
Ez lemaradt, fontos: a magasìtò nem szabad, hogy teljes felületen èrintkezzen a konzol aljàval, 4 vagy 5 pontban legyen elhelyezve az egyenlő sùlyeloszlàs èrdekèben, meg ìgy lesz optimàlisabb a pl a hűtès. A konzolok alja hihetetlen meleg esetenkènt, emiatt jò megoldàs ez. A konzol hűtèse kb 30 %-al jobb lesz.
30.
Oldman
Meg ajànlanàm mindenkinek a ps konzol alà helyezett masszìvabb szivacs, vagy hungarocell alàtètet/magasìtòt! Jobb a konzol hűtèse ezàltal alulròl is, főleg külső kisebb teljesìtmènyű ventillàtor megfúvatàsa esetèn. A polcra kifejtett hanghatàs is kisebb ezàltal. ( írtam màr ezeket, bocsesz az ismètlèsèrt, de praktikus megoldàs, tapasztalatbòl tudom )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...