The Outer Worlds PC, PS4, SW, XBOXONE

Bemutatkozott a Fallout: New Vegas fejlesztőinek legújabb játéka.

Hibásan jelent meg a The Outer Worlds új kiadása

A minap jelent meg az The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, ám a visszajelzések alapján az új kiadás minden platformon komoly teljesítményproblémákkal küzd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz okunk panaszkodni a mennyiséget illetően, na meg a változatosságra sem lehet szavunk: vámpíros randiszimulátor, űr-RPG, konzol-RTS, hogy csak párat említsünk.

Hivatalos: a The Outer Worlds PS5 és Xbox Series X/S frissítést kap

Az Obsidian Entertainment és a Private Division díjnyertes közös alkotása megjelenik next-gen platformokon.

Új kiadást, next-gen verziókat kap a The Outer Worlds

Úgy tűnik, újabb, minden eddiginél nagyobb csomagban tér vissza a boltok polcaira a The Outer Worlds. A Spacer's Choice Edition ráadásul PlayStation 5-re és Xbox Series-konzolokra optimalizálja a szerepjátékot.

155 millió példánynál járnak a GTA V eladásai

Befutott a Take-Two legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése, és bár a kiadónak amúgy is szépen fut a szekere, a Grand Theft Auto V gondoskodott róla csak igazán, hogy legyen min csámcsognunk.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Next-genesedett a The Outer Worlds

Miközben már csak egyet kell aludnunk a The Outer Worlds utolsó DLC-jének megjelenéséig, érdemes ránéznünk konzolon az alapjátékra is. Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön már 60 fps-sel süvít az Obsidian szerepjátéka.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy cím nem jutott erre a hétre, így is bőségesre sikerült a következő napok játékmegjelenéseit összegző listánk. Az indie csemegék mellett néhány megkésett port, és egy régóta várt next-gen frissítés is akad.

Jövő héten újra kiegészül a The Outer Worlds

Már nem kell sokat várnunk a The Outer Worlds második és egyben utolsó kiegészítőjére, a Murder on Eridanos ugyanis a jövő héten válik letölthetővé a célplatformok többségén.

Grand Theft Auto V - megvan a 140 millió

A Take-Two is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, ebből tudtuk meg többek között, hogy mára több mint 140 millió példányt szállított le a kiadó a Grand Theft Auto V-ből.