The Outer Worlds PC, PS4, XBOXONE

Bemutatkozott a Fallout: New Vegas fejlesztőinek legújabb játéka.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk a 2019-es év egyik legizgalmasabb hetéhez, már ami a megjelenéseket illeti, pénteken ugyanis ledobják a videojátékos atomot: egy napon érkezik az idei Call of Duty, a The Outer Worlds és a MediEvil is.

Itt a The Outer Worlds utolsó kedvcsinálója

Befutott az Obsidian nyílt világú RPG-jének a launch trailere. Mindegy, hogy hősként, szélhámosként, orgyilkosként, vagy akár Moon Manként vágunk bele a kalandokba, az, hogy mit hozunk ki a játék hangulatos világából, csak rajtunk áll.

Barátságos gépigényt kapott a The Outer Worlds

Az Obsidian lerántotta a leplet napokon belül érkező alkotásuk hivatalos gépigényéről, mely egyáltalán nem lett vészes. Processzor terén ugyan elkélhet egy i7-es ereje, ám a videokártyáknál visszafogottak az elvárások.

Frissítve: The Outer Worlds - PS4 Prón extrák nélkül

Különös hír érkezett az Obsidian Entertainment hamarosan megjelenő szerepjátéka kapcsán. A rivális konzolok erősebb darabjai közül kizárólag az Xbox One X támogatja majd a 4K-s felbontást.

Ismét mozgásban a The Outer Worlds

Nagyon nagy reményeket fűzhet a Microsoft a nemrég felvásárolt Obsidian Entertainment következő űreposzához, a The Outer Worldshöz, mert ahol csak lehet, ott mindig megmutatják a játékot.

Új szerepjátékhoz toboroz az Obsidian

Nekünk még egy teljes hónapot kell várnunk a The Outer Worlds megjelenésére, de úgy tűnik, hogy az Obsidian Entertainment máris a következő nagy dobásán gondolkozik. Az infók alapján a csapat marad annál, amihez a legjobban ért.

40 percig fut a The Outer Worlds

Eddig is rengeteg látnivaló érkezett a The Outer Worlds kapcsán, de egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az Obsidian büszkén mutogatja élesben is a földöntúli RPG-jét. Ezúttal több mint 40 percnyi játékmenettel készülhetünk a megjelenésre.

TGS 2019: Ismét mozgásban a The Outer Worlds

A Tokyo Game Show színpadán is megmutatta magát az Obsidian Enterainment várva-várt szerepjátéka, a The Outer Worlds. Ezúttal 20 percnyi tömény játékmenetet nézhetünk.

The Outer Worlds - üdv Halcyonon!

A The Outer Worlds legújabb előzetesében a játék helyszínéül szolgáló Halcyon kolóniát ismerhetjük meg közelebbről is: ne feledd, itt minden egyes döntésed számít, és bizony, az itt élők sorsát is befolyásolhatod majd.

GC 2019: Újabb 6 percig pörög a The Outer Worlds

Már eddig is számolatlan alkalommal kaptunk elképesztően tartalmas bemutatókat a The Outer Worldsről, de úgy tűnik, ez a mostani rövid, hatperces játékmenet-bemutató még mindig bőven tud újdonságot mutatni.