The Outer Worlds Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Bemutatkozott a Fallout: New Vegas fejlesztőinek legújabb játéka.
1712250000

A Ghostrunner lesz az Epic következő ingyenes játéka

A mai naptól elérhető a The Outer Worlds: Spacer's Choice és a Thief-reboot is, a jövő héttől pedig az FPS-platformer-ritmusjátékot zsebelhetjük be ingyen egy hétig.
1711695655

Ezen a héten az Islets az Epic Games Store ingyenes játéka

Ahogy beszámoltunk róla, tegnap estétől egy kézzel festett hátterekkel operáló metroidvaniát ad ingyen az Epic játékboltja. Az Isletsben több szigetet járhatunk be, hatalmas főellenfelekkel nézünk szembe, miközben a világot meggyógyítjuk.
1711623600

Megint a The Outer Worlds: Spacer's Choice Editiont adhatja az Epic

Az Obisidian űrkalandoros FPS-RPG-je lehet a következő heti ingyenes cím az Epic Game Store-ban, ami azért lenne érdekes, mert a legutóbbi karácsonyi osztogatásnál már sorra került a játék.
1704384000

A Fallout-játékok készítője is besegít a The Outer Worlds 2 munkálataiba

Tim Cain, a Fallout-játékok egyik atyja - aki olyan játékok létrejöttében segédkezett, mint a Fallout, Fallout 2, South Park: The Stick of Truth vagy éppen a The Outer Worlds – is besegít a The Outer Worlds 2 elkészülésébe.
1703521012

A The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition az Epic karácsonyi ajándéka

Az Obsidian űrkalandoros RPG-jének legteljesebb változatát húzhatjuk be ingyenes holnap délután öt óráig az Epic Games Store karácsonyi osztogatásának köszönhetően.
1683099433

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition teszt

A The Outer Worlds 2 érkezése előtt még gyorsan törleszthetjük a lemaradásunkat az első rész ráncfelvarrott verziójával, ami sajnos nem lett egyértelműen a definitív kiadása az egyébként remek RPG-nek.
1678348822

Hibásan jelent meg a The Outer Worlds új kiadása

A minap jelent meg az The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, ám a visszajelzések alapján az új kiadás minden platformon komoly teljesítményproblémákkal küzd.
1678086000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz okunk panaszkodni a mennyiséget illetően, na meg a változatosságra sem lehet szavunk: vámpíros randiszimulátor, űr-RPG, konzol-RTS, hogy csak párat említsünk.
1677515700

Hivatalos: a The Outer Worlds PS5 és Xbox Series X/S frissítést kap

Az Obsidian Entertainment és a Private Division díjnyertes közös alkotása megjelenik next-gen platformokon.
1664982815

Új kiadást, next-gen verziókat kap a The Outer Worlds

Úgy tűnik, újabb, minden eddiginél nagyobb csomagban tér vissza a boltok polcaira a The Outer Worlds. A Spacer's Choice Edition ráadásul PlayStation 5-re és Xbox Series-konzolokra optimalizálja a szerepjátékot.