Red Dead 2 - mennyivel lesz szebb a PC-s verzió?

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 21.
  • Videó
Link másolása
Nos, biztosan még nem tudjuk, de a legutóbbi PC-s előzetesben szereplő tájakat a Cycu1 nevű YouTuber felkereste a játék konzolos verzióiban is, hogy aztán egy érdekes összehasonlítóvideót készítsen.

A PC-s trailerben már megvillantotta a Rockstar, hogy miként fest majd maximális grafikai beállítások és 4K felbontás mellett a Red Dead Redemption 2, ám a hatalmas előrelépést igazán csak a konzolos verziókkal összevetve lehet érezni, melyet az alábbiakban megtekinthettek:

A Red Dead Redemption 2 PC-s verziója november 5-én jelenik meg, a játék hivatalos gépigényét pedig az alábbi linken találhatjátok.

54.
54.
br1Koo
53.
53.
zozo76hun
nalam anno fagyott az xbox classic (persze ott megvarialta a dolgokat az aladdin2 tores, csere lett), 3 ledes lett az xbox360 fat. azota volt meg xbox360 slim 2 db, xbox one 2db (az egyik kinecttel), most van xbox one x es ps4pro, psvr. ezek mind hibatlanok.

az ocsem mar a masodik 2060 RTX super-t kuldte vissza mert rezonal a hutes rajta, mellette a legerosebb i9 robog... :)
47.
47.
#43: Én pedig mindig szívesen olvasom ezeket az ilyen jellegű kommenteket bárkitől. Attól, hogy mások másról beszélnek közben, szerintem nem gáz.
46.
46.
delphijos
#37: "Pontosan ezzel a mentalitással van baj. Ha PC akkor legyen mindenki csutkamax-ultra-über-plus 248FPS mellett, ha konzol akkor meg minden mindegy."

#38

"Az meg hogy ki mivel indul neki: amire pénze van. Nem kell azonnal 2080ti meg 9900k..."

Egyáltalán nem ezt mondtam, csak ha már árakról volt szó, 140-ből ( és én CSAK ehhez az árhoz szóltam hozzá ! ) tényleg kijön a 1060-as konfig i3-al, de ezért akkor semmi sem igazán minőség... Ha valaki ezzel akar nekiindulni a pc gaming-nek, akkor hajrá, ÉN NEM TENNÉM. És nem azért mert csak 2080TI I9-el vagy semmi, hanem ha már ilyen konfig, akkor is legalább egy kis minőségre áldoznék. Pusztán erről van szó.

Én ezerszer leírtam hogy sok sok évig pc-n játszottam, és azt is hogy most miért nem teszem. Nem akarom megint.

Amúgy meg elég sok vitát végigolvastam minőség, meg pc gaming ügyben, és lehet hogy nem pont Tőletek, de jó sok kommentnél úgy érezte az ember mintha közepes konfigja csak az igazán lúzereknek lenne, és mindenki minimum 2080-al nyomná.... röpködnek a 150+ ezres VGA-s témák...
43.
43.
godach
Olyan hülye vagyok, hogy írom ezeket a "véleményeket" próbálok/próbálunk veletek beszélgetni, valójában meg nem is ezért jártok ide :(
No de ha arra van igény, hát felőlem... hajrá
40.
40.
godach
Engem a sima Red Dead Revolver vonzott nagyon be. Abba az időbe, minden vágyam az volt, hogy játszhassak vele. Ez, talán egy-két éve teljesült de még így is nagyon élveztem. Aztán a RDR zombis módjára áhítoztam, de óva intettek, hogy spoiler miatt az alapjátékot játsszam ki először. (mai napig nem tudom, mert végül nem jutottam el a zombis részig).

Szóval, az alapjátékot játszva a régi GTA imádat és a GUN (nagyon remélem, hogy emlékeztek erre a játékra, miatt) felszabadultak bennem olyan dolgok, hogy nem csak a sztorira öszpontosítottam, de magát a világot is elkezdtem imádni.
Nem szeretni, nem kedvelni hanem imádni ami nagy szó, mert a western sosem volt az erősségem. Na szerintem, itt az ereje az RDR-nek.

A kettőbe bele se fogtam még. Viszont, tagja vagyok facen egy olyan csoportnak, ahol spoilermentesen töltenek fel több száz képet hetente. Csodásak és alig várom már, hogy végre ennek a részletes, változatos és lenyűgöző világnak a részese lehessek. Naponta látok új screenshotokat, de sosem látom ugyan azt és mind csodaszép. Lenyűgöz. Így vagy úgy rockstar vagy akármit.... ez bizony egy művészi játék.
(mondja ezt egy laikus)
Szóval, szerintem ezen nem segít (bár tény hogy szépít) pár FPS vagy pár effekt. A törődés látszik, mindegy milyen felbontásban nézed. Szerintem.
37.
37.
Stranger
#35: Pontosan ezzel a mentalitással van baj. Ha PC akkor legyen mindenki csutkamax-ultra-über-plus 248FPS mellett, ha konzol akkor meg minden mindegy.

Egy mai i3-assal semmi gond, nem kell a játékoknak erős proci. RDR2-höz is elég egy konzoloktól régebbi i5 proci. 1060 pedig egy nagyon jó kártya 1080P-hez, legtöbbször bírja a játékokat maxon is 30FPS fölött.

#36
Na itt már az i5 és GTX1070 is szaros. Látszik, hogy nem vagytok a platformon. Csak akkor minek róla beszélni?
36.
36.
zozo76hun
#35: Tokeletesen igazad van. Ha ramjonne hogy megint PC-vel jatszak (ennek mar vege 15 eve kb), szinte biztos hogy nem egy szaros i3/i5 vagy egy nyomorult 1070-el allnek neki.
30.
30.
mustang74
Olyan erős ennek a játéknak a sztorija hogy a "mennyivel szebb" már másodlagos!!
29.
29.
adamsfamily
#21: Amúgy arra kíváncsi lennék,hogy a HDR-t kikapcsolta-e,mert az sokat rontott a képen xbox-on
27.
27.
user101
Meh... Ettől még a Call of Juarez - Gunslinger marad minden idők ( és egyetlen értékelhető ) western játéka... :)
19.
19.
GAMEROD
Rockstar játékot grafikai modok nélkül használni felér egy arcon csapással.
13.
13.
joshfeed
Legyen mindjárt 16K srácok nem ? XDDD
12.
12.
zozo76hun
#9: tudhatnad hogy pc-n egy 20 eves gep is kivagja a nativ 4K-t, full beallitasokkal... :)
9.
9.
Ati1975
Azért azt ne feledjétek el azt hogy ez igy 4k 60fps-el menjen pc-én min 500 ezer de inkább anál drágább gép kell. Míg xox jelenleg 140 ezer és ott is natív 4k 30fps-el megy.
8.
8.
Obi Wan Kenobi
Ja hogy ezt a srác két trailer alapján vágta össze.. én azért megvárnám milyen lesz ha kijön. Engem ebben a játékban a grafika totál elvarázsolt, de aztán mellbevert a hetedik generációs játékmechanika például a lövöldözésnél és az AI-nál. Remélem ezeket egy kicsit tudják javítani PC-n, mert akkor abszolút megérdemli a 9 pontot nálam a játék.
6.
6.
Obi Wan Kenobi
Remélem legalább egy i9-9980XE-n fut, mellette kettő RTX Titan társaságában :D
5.
5.
Tokodboy
Ezt a kamu videót. Arról nem is beszélve, hogy teljesne més a bevilágítás, napszak a két verzió között. Arrül meg ne is beszéljünk, hogy amikor videon mutatja az X1X verziót és utána képen, akkor jól látható, hogy a kép nem is a videóból száűrmazik, sokkal szarabbul néz ki.
2.
2.
delphijos
Érdekes, hogy a esti havas rész nekem X-en jobban tetszik...
1.
1.
joshfeed
Azt hiszem ehhez nem szükségeltetik kommentár :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...