Pörgős ízelítő az újrázó DOOM 64-hez

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 22.
  • Videó
Link másolása
Jövő márciusban duplázik a DOOM-sorozat, hiszen a DOOM Eternal mellett az eredetileg Nintendo 64-en debütált DOOM 64 is visszatér. Ehhez kaptunk most egy rövid, ám annál pörgősebb előzetest.

A DOOM 64 2020. március 20-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Az időzítés nem véletlen, hiszen egy jókora csúszást követően aznap debütál a DOOM Eternal is, aminek az előrendelői egyébként ajándékba kapják meg az 1997-es klasszikus remasterelt kiadását.

2.
2.
user101
Mesélje már el valaki, hogy miért olyan nagy szám ez a doom64, mert én baromira nem vágom... Anno a doom 1-2-n nőttem fel és játszottam szinte minden létező platformon az újra-kiadásokat is, de ezzel a 64-el soha nem találkoztam. Talán csak most 201x-ben és hát ránézve semmi extra, még talán szarabbul is néz ki egyes pontokon, mint az eredeti. Olyan, mint amikor a VGA korszak végén, elkezdtek SVGA-ra írni mindent és olyan full gagyi lett hirtelen minden játék... :/
1.
1.
Ez bizony jo marketing, plusz orulok, hogy kesobb jon, nem akartam volna most kolteni ra, de igy jovore doom 64-gyel egyutt kotelezo vetel :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...