Watch Dogs Legion - korlátozva, de bárki lehetsz

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 23.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Toronto munkatársa, Kent Hudson a SegmentNextnek adott interjúban tisztázta, hogy maximum hány karaktert lesz majd lehetőségünk egy végigjátszás alatt irányítani.

Az idei E3-on mutatkozott be a Watch Dogs-sorozat következő felvonása, a Legion, amelyben ezúttal London felszabadítása lesz a feladatunk. Érdekesség, hogy ezt úgy tehetjük meg, hogy saját csapatot toborzunk a helyi civilekből, azaz bárkinek a bőrébe belebújhatunk. Persze az eltérő képességek miatt érdemes körültekintően összeállítani a brigádunkat.

Most már azt is tudjuk, pontosan hány civilt lesz lehetőségünk meggyőzni arról, hogy lázadjon fel a rendszer ellen, és csatlakozzon a DedSechez. A Ubisoft Toronto munkatársa, Kent Hudson a SegmentNextnek adott interjúban árulta el, hogy egy végigjátszás során összesen 20 különböző karakter bőrébe bújhatunk majd bele.

A Watch Dogs Legion 2020. március 6-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Stadiára.

8.
8.
kryszisz
#6: Legszínesebb palettával rendelkező??? Én elvagyok a ubi játékokkal, most a Division 2-t kifejezetten szeretem, de azt még én is látom, hogy lassan minden, de minden címük ugyanolyan, max a nézőpont más. Pár éve legalább még volt nekik Rayman, vagy egy nagyszerű Child of Light, amelyek színesítették a palettát. Most meg ott vagyunk, hogy az FC egy AC, csak FPS nézetben, a Ghost Recon meg egy Division Light. Nem mondom, hogy rosszak ezek a címek (bár igazából nem is tudom, hogy milyenek, tekintve, hogy csak a Div 2 részével toltam tőlük mostanság), de mind a színestől, mind az innovatívtól igen messze állnak.
6.
6.
user101
Szijjátok csak az Ubi vérét, ha meritek, de akkor is ők ma a piacvezető, leginnovatívabb és legszínesebb palettával rendelkező nagy multiplatform kiadó... Go ubi, go!!! :)
5.
5.
Őrnagy
A " korlátozva bárki lehetsz" azt jelenti "nem lehetsz bárki".
4.
4.
KopyAti
A mamit, a mamit akarom! :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...