Először mozog a Command & Conquer Remastered

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 24.
  • Videó
Megérkezett a klasszikus Command & Conquer felújított változatának első előzetese, melyben megcsodálhatjuk, hogy mennyit fejlesztettek a készítők az 1995-ös alkotás grafikáján.

Kevés olyan játék létezik a világon, amiről azt mondhatjuk, hogy az EA-nél jó kezekben van, de a Petroglyph Games és a Lemon Sky Studios alkotását illetően kivételesen ez a helyzet. Az eredeti Command & Conquer felújítását ugyanis egészen az alapoktól kezdték, ám minden egyes lépés során próbáltak hűek maradni az eredeti klasszikushoz. Így például megőrizték az eredeti 2D-s látványvilágot, ahogyan az egységek kinézetét is úgy építették fel újból, hogy az hű legyen az 1995-ös verzióhoz.

De persze azért bőven lesz majd izgalmas és látványos újdonság a felújított verzióban; játék közben majd egy gombnyomással választhatunk például az eredeti 320x200-as, vagy a modern 3840x2160-as assetek közül, ahogyan egy felturbózott zoomolási opció is elérhető lesz.

16.
krizitomo
Azert a Total Annihilationt sem lehet kihagyni. Nekem. C&C sorozat utan az volt meg a kedvenc. Amivel meg toltuk haloban, az a Wargames illetve a Warzone 2100, mindkettonek megvolt a maga hangulata meg egyedisege anno, nem beszelve az Army Men rtsrol. :)
15.
tompika74
Mostanában kevesebbet játszom, és nemrég jöttem rá, hogy azért, mert eltűntek a stratégiák és a kalandjátékok is. Úgy látom, ez nektek is feltűnt. (Mármint nem az, hogy kevesebbet játszom mostanában :), hanem, hogy műfajok tűntek el.)
Az RTS-ek listáját hadd egészítsem ki az egyik kedvencemmel:
KKnD
Kalandból pedig a Gothic sorozatot imádtam nagyon.
14.
crytek
#11: Ezeket azért nem raktam be mert mindnek van "új " része ami még "friss"
Act of War-t még dobozosan megvettem csak tudnám minek.Elcsábított a 490ft-os ára ki sem lett bontva :)
13.
Nyarlako
#12: Kalandjátékokból utóbbi idöben nekem nagyon tetszett a Tormentum - Dark sorrow és a Bad dream: Coma.
12.
delphijos
#7: A kalandjátékokkal ugyanez van. Eltűntek, pedig nekem a kedvencem volt. Meg nekem a jó SRPG-k is hiányoznak.
11.
PAtr0n
#4: Szép lista, mind nagyon jó RTS volt a maga idejében, bár nekem pár kimaradt.

Én még azért megtolnám a listát:
Act of War
Spellforce 1
Company of Heroes 1-2
W40k összes
Supreme Commander 1


10.
godach
#8: Adj egy esélyt a Halo Wars-nak. Életem egyik legjobb stratégiája.
9.
user101
Régen én nagyon sok RTS-t, és körökre osztott stratégiát toltam, de manapság annyira nem szórakoztat, nem éri el egyik sem az ingerküszöböm. Felgyorsult a világ, mi akik játszottunk vele egyszerűen felnőttünk, a fiatalok meg eleve nem ehhez vannak szokva.

A technikai is elszállt, ma már senki nem kíváncsi 2D - 2.5D vagy 3D felülnézetes megvalósításra, amikor egy szerepjátékot el lehet mesélni full 3D-ben belső nézetből ( Witcher, TES, DA, Fallout, Outer Worlds :)... Sokkal szívesebben játszanék például egy Dűne világában játszódó Dishonored-el... A C&C-ből a Renegade sokkal szórakoztatóbb volt, mint addig bármelyik valaha, pedig a klasszikusokat is imádtam...
8.
Ooorky
#7: Számomra a Grey Goo volt az utolsó rts amit megvettem (Rise of Nations és AoE2 felújítások mellett), olyan unalmas volt a történet és a játékmenet, hogy a 3. pálya után töröltem.
Megvan még Switch-re a War Party, de az is kb. B kategóriás W3 utánérzés dinókkal.
Abszolút kedvencem a Universe at War, brutálisan eltérő frakciók, (maga korában) látványos grafika és játékmenet, trilógia első részének készült, de a gyenge eladások miatt a történet befejezetlenül ér véget.
7.
Heldengeist
#6: A 2000-es években úszott a játékipar az RTS-ekben. 2004 és 2009 között aranykora volt a műfajnak. Hirtelen ennyire ne érdekelne senkit? Az indie és B-kat. hardcore, gyakran izometrikus RPG-k, amik elvileg szintén nem passzolnak a mai türelmetlen generációhoz egészen jól mennek.
6.
Kawada
#4: Ha vennék az emberek az rts-eket, akkor lennének... Ilyen egyszerű. Esetleg ha valami tetszik, vedd meg. Tudod, így szavaznak a kapitalizmusban ;)
5.
kryszisz
#4: Ahh, Rise of Nations...el nem tudom mondani mennyire imádtam, eszméletlen hangulata volt a cuccnak:) Vagy a Heroes 3, hajj, bekönnyeztem a nosztalgiától:D Kellene pár ilyen igen, ugyan közel sem a kedvenc műfajom a stratégia (na meg jelenleg keine PC sajnos), de néha azért jól tud esni.
4.
crytek
#3: Pedig most lenne az ideje mindet újrakiadni mivel anno tobzodtunk bennük most meg nulla.

Armies of Exigo
Dune összes része
Red Alertek
C&C-k
Lotr Middle Earth-ok
Empire Earth-ök
Earth 2xxx széria
Age of Mythology
Ground control
Empires: Dawn of the Modern World
Rise of Nations
Desert Rats vs. Afrika Korps
3.
atedolgod
#2: Jelenleg ez a műfaj tulajdonképpen halott. A starcraft -okon kívül nem nagyon tartották életben. Azóta kinőtte magát egy generáció, aki még csak nem is nagyon látott ilyet. Lehet hogy itt lenne az ideje annak, hogy újra kezdjenek vele valamit.
2.
Rókalesőcipő
Nem kellett volna elkaszálni a Generals 2-t!!!
1.
joshfeed
Jöhet ! :) A régit sokat nyomtuk BNC dugós LAN-on :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...