Command & Conquer (original)

A nagy előd, a korszakalkotó, stílusteremtő első rész, a Command & Conquer sorozat és minden stratégiai játék alapja. Megjelent 1995. augusztus 31-én.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szellősen indul a június, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne mivel játszani a következő napokban! A héten élesedik egyebek mellett a Riot legújabb lövöldéje, a Valorant végleges változata is.

Először mozog a Command & Conquer Remastered

Megérkezett a klasszikus Command & Conquer felújított változatának első előzetese, melyben megcsodálhatjuk, hogy mennyit fejlesztettek a készítők az 1995-ös alkotás grafikáján.

Jól halad a Command & Conquer Remastered

Tavaly ősszel megtudtuk, hogy lassan 25 év után visszatérhet a Command & Conquer-sorozat első része. A remaster fejlesztése pedig a hírek szerint egészen remekül halad, kaptunk is egy képet arról, hogy mekkora vizuális ugrást várhatunk.

Jön a Command & Conquer remastere

Felújítják az Electronic Arts népszerű valós idejű stratégiáját, a Command & Conquert és annak mellékágát, a Red Alertet. A remastereket a Star Wars: Empire at War és a Grey Goo alkotója, a Petroglyph Games csapata készíti el.

Jöhetnek a Command & Conquer remasterek?

Már az EA is elismeri, hogy a Command & Conquer: Rivals nem jött be a rajongóknak, ám most szeretné kikérni mindenki véleményét, hogy mit látnának szívesen a klasszikus részek esetleges remasterében.

TGA 2015: Új infómorzsákkal teaselik az eseményt

Életműdíjat kap a Westwood Studios két alapítója, kint lesz a Quantum Break, és valamilyen Nintendo-bemutatóra is lehet számítani. A díjátadó jelöltjeit ezúttal is akciósan vehetjük meg a rendezvény apropóján.

Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.

Új médium felé kacsintgat a Command & Conquer

Nem, ezúttal nem az Uri Geller-féle bűvészekre gondolunk, hanem olyan kommunikációs eszközökre, amelyek segítségével az EA reklámozni tudná a sorozatot.

Nagyfelbontásban a Command & Conquer

Az 1995-ben megjelent Command & Conquer a mai napig is remek stratégiának számít. Hála egy rajongónak, ezentúl 1024x768-as felbontásban is futtathatjuk.

Nagy C&C-bejelentés várható két héten belül

Megérkezett a Command & Conquerrel foglalkozó Battlecast videoblog legfrissebb adása, melyben egy hamarosan esedékes, különleges bejelentésről is szó esik.