Death Stranding - Conan O’Brien is feltűnik a színen

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 24.
  • Érdekesség
Conan O’Brien a legutóbbi esti showműsora során a Hideo Kojima főhadiszállásán tett látogatását mutatta be, mely során izgalmas részleteket tudhattunk meg többek között Norman Reedus meztelen felsőtestéről is.

A Conan in Japan Travel Show egyik részében a népszerű showman meghívást kapott a Kojima Productions központjába, ahol maga Hideo vezette körbe, és mutatta meg neki a játék egyik korábbi előzetesét. A műsor érdekessége, hogy Kojima felajánlotta Conan számára, hogy szerepelhet a játékban egy rövidke szerep erejéig, amihez rögtön el is készítették a közel 80 kamera segítségével Conan 3D-s modelljét.

Ahhoz, hogy majd mi is összefuthassunk Conan hologramjával, már nem is kell sokat várnunk, ugyanis a Death Stranding november 8-tól lesz elérhető PlayStation 4-en.

12.
user101
#11: Egy olyan oldallal példálódzol ahol az MGS5 9.3 ponton áll ... :)

H.I.T.E.L.E.S! :)

Egyébként a DS-t nehéz racionálisan kezelni. A történet és a körítés az valószínűleg vinni fog mindent, már csak azért is végig akarod majd játszani, mert kíváncsi leszel rá. Másfelől a látottak alapján, vegytisztán, mint játék, az egész eddig közröhej tárgya... Nem fogsz tudni egy átfogó értékelés adni a játékról... Senki nem fog két pontszámot adni. A kettő átlagakor pedig mindenki a hype vonaton fog csücsülni és óbégatni, hogy goty... goty... goty... még ha a játék a PacMan vagy a Tetrisz szintjét is alig éri el... :(
8.
frankdelgado
Èvjàtèka. Nem úgy mint a bukott gears5.
7.
godach
#4: Amennyire elfogult ő negatívitás terén, annyira vagy te a tükörképe, szóval szerintem csak hallgass.
2.
user101
Ez az első alkalom, hogy szimpatikus valami ami a játékhoz köthető... :)
1.
Ps fanboy
Conan a barbár is benne lesz...juhéj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...