The Long Dark - itt a harmadik felvonás

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 24.
  • Videó
Megérkezett az eredetileg még 2018 decemberére ígért The Long Dark - Episode Three: Crossroads Elegy, mely a rajt alkalmából még egy roppant hangulatos előzetest is kapott.

A Crossroads Elegy alcímet viselő harmadik epizód során egy új főhőst kapunk Dr. Astrid Greenwood személyében, akivel Pleasant Valley jégviharokkal és farkasfalkákkal teli ösvényeit járva újabb rejtélyeket göngyölíthetünk fel, miközben régóta elveszettnek hitt túlélők után kutatunk.

A The Long Dark harmadik epizódja a mai naptól érhető el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A tervek szerint még két további epizód érkezésére számíthatunk, mielőtt végleg magára hagynánk az örökös fagy birodalmát.

8.
shatterhand
#2: majd később írok ide vagy privátba
7.
hedzsooo
Hű, ezt tényleg érdemes lesz leporolni picit! :)
5.
godach
#4: Raft, Green Hell, Vortex, 7 Days, Stranded megvolt, ezekhez képest kérdezem, mennyire jó.
Mondjuk ha végig lehet játszani, már +1 pont. :)
4.
shorty123
#2: Sztem a legjobb a műfajban, egyedi látványvilág és történet. Mostanra ugyan már elég sokat könnyítettek a játékmeneten, ami talán nem feltétlenül jó de ezzel együtt ez egy nagyon-nagyon remek játék.
3.
shorty123
Érdemes végigjátszani a story mód redux verzióját is, kicsit jobban belemegy a részletekbe a történetet illetően. Persze sokkal okosabb nem lesz tőle az ember :) de talán majd ezután.
2.
godach
#1: Olvasnék bővebb véleményt is. Főleg stílusom belül ha van viszonyítási alap.
1.
shatterhand
El is felejtettem. Ideje leporolni. Az egyik legjobb survivor játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...