Megérkeztek az Epic legfrissebb ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 24.
  • Akció
Link másolása
Már tölthetőek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezúttal a Layers of Fearrel melegíthetünk a halloweenre, és az agyunkat is megtornáztathatjuk a Q.U.B.E. második részével.

Ha csütörtök, akkor irány az Epic Games Store: menetrendszerűen érkeztek meg az üzlet legújabb ingyenes játékai, ezúttal a Layers of Feart tölthetik le a horrorrajongók, míg a valamivel barátságosabb játékélményre vágyók a Q.U.B.E. 2-vel múlathatják az időt. A játékokat október 31-ig kell hozzáadnotok a könyvtáratokhoz, utána ismét fizetni kell értük.

Akkor érkeznek ugyanis az újabb ajándékok - méghozzá teljes mértékben a halloween jegyében. A valamivel keményebb horrorra vágyók a SOMA-ra csaphatnak le teljesen ingyen, míg a Double Fine által jegyzett Costume Quest már valamivel könnyedebb hangvételt üt meg a témában. 

14.
14.
Juha
Lassan elérnek oda, hogy nem érdemes játékot venni teljes áron, csak ha tényleg támogatni szeretnéd a fejlesztőket.
Mert mindenhol nyomják az ilyen-olyan bundle/ingyenjátékokat, amivel egy átlag játékos elvan addig, ameddig az AAA-s játék 50%-os Offot kap. Persze rajongók megveszik, de sokan nem. Ééés itt kezdődik az, hogy sima eladásból lófing a bevétel, legyen fizetős dlc, mikrotranzakciók + ki tudja mit találnak még ki.
Az Epic Store csak egy lépés ebbe az irányba.
Ja, és ha lelövik a klienst, akkor (szerintem, mert lehet van erre szabályozás) az összes játék megy a levesbe. Emiatt kardoskodtunk néhányan a fizikai adathordozó mellett 5-6 éve, szép lassan már el is tüntették ezeket.
Nem vagyok pesszimista, de szerintem mostantól mindenki gondolja át, hogy mibe öl pénzt, és itt nem az ingyen-játékokra gondolok, hanem amiért fizetünk is, sokszor nem is keveset. Az akkor sem a tied:

fizettél valamiért, 2 nap múlva nem azt kapod, bocs, így jártál-elfogadtad a 3456 oldalas lószart.
11.
11.
user101
Az EA valamit mocorog a Steam-el. Vagy visszaköltöznek ők is oda vagy nekiálltak egy univerzális mindent átfogó platform felépítésébe ( ami azt jelentené, hogy meg tudtak állapodni egy kedvezményes részesedésben, mondjuk 12% ?! :)...

Ez esetben, az UBI, már ott van, csak MS-el kell megegyezni és jöhet Windows 10-be az előtelepített rendszer szinten jelenlévő kikerülhetetlen Steam kliens!

De szép is lenne! :))) Dr.Genya szóljon belőlem: muhaha-muhaahaaaa! :)
2.
2.
Köszi az emlékeztetőt. Amúgy nem akarok idegesítő, vagy visszataszító lenni, mert tudom, hogy ezeket utálni kell, de nekem tetszik, hogy így szórják a játékokat az emberre. Különösebben nekem sem technikai, sem politikai problémám nincs az Epic Games Store-al. Pl a múlt heti Observer is egy tök érdekes dobás volt, de ha megnézed a címeket, amiket adnak, mindegyik jó játék. Igazából csak hízik azon a helyen a jó játékok listája, de egyik sem olyan, mint egy leharcolt 1 dolláros bundle gyűjtemény egy random tagja. Magában a shop-ban pedig ami megjelenik, az mind válogatott minőség, tehát kritikán aluli játékokat nem is árulnak, nem veszi el a figyelmedet a jókról.

Amúgy ott virít már a főoldalon az Outher Worlds, amit a PC Pass-esek windows áruházból kapnak, a többi PC-s meg Win Store, vagy Epic-ről veheti le.
1.
1.
joshfeed
Le a kalappal az Epic előtt :) Már vagy 5 éve nem warezolok mióta ilyen ingyenség és
klassz steam-humble akciók vannak. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...