Már szinte biztos, hogy érkezik a Diablo IV

  • Írta: szlav
  • 2019. október 27.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon meglepődnénk, ha az idei BlizzConon nem lepleződne le a Diablo IV. A korábbi leakek után (és azokat megerősítve) újabb részletek derültek ki a játékot emlegető artbook kapcsán.

Néhány napja számoltunk be a német GameStar leakjéről, amiben képpel együtt emlegették a Diablo-széria hamarosan megjelenő artbookját, ahol a negyedik, egyelőre be nem jelentett részre is hivatkoztak. Ezt a szivárgást most két másik, egymástól független forrás is megerősíti, ráadásul kézzel fogható bizonyítékokkal.

Vegyük először a hivatalos leaket: a Blizzard néhány hozzá közeli sajtócsoportnak már kiküldte az artbook PDF-változatát, így már most belenézhetünk a könyvbe. Így hivatalos, szponzorált tartalomként a Wowhead több oldalnyi anyagot meg is osztott erről, az oldal főszerkesztője azonban a kommentek közt elárulta: "A könyv digitális változatát kaptuk, de annak nem mindegyik lapját tartalmazta a PDF. Ebből le lehet vonni a következtetéseket."

A második leak szintén a World of Warcraft közösségétől érkezik, ezúttal a WeakAuras moddercsapatától. Hozzájuk is eljutott az említett könyv, köztük olyan oldalakkal, amelyek elég árulkodóak. A fent is látható lapon Lilithet, a Diablo II-ben megismert Succubus-királynőt találjuk, a kiemelt sorok azonban a Diablo IV-es átalakulását ecsetelik. Ennél több bizonyítékra nincs is már szükségünk - érkezhet a BlizzCon!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...