Mobilos stúdiót vásárolt a Bethesda

  • Írta: szlav
  • 2019. október 27.
  • Biznisz
A számos PC-s és konzolos projekt mellett a Bethesda Softworks nem feledkezik meg a mobilos piacról sem. Ennek nyomán felvásároltak egy kifejezetten mobiljátékokra szakosodott stúdiót, az Alpha Dog Gamest.

Van néhány elég komoly projekt, ami még biztosan évekig leköti a Bethesda Softworks dolgozóit. Továbbra is csiszolgatják a DOOM Eternalt, a messzeségben készül a The Elder Scrolls VI, no meg a titokzatos Starfield is. Vannak ezeknél azonban kisebb halak is, például a mobilos piacon, amelyekre nem feltétlenül jutott volna elég erőforrás.

Ezt a vélhető hiányosságot fedezheti az Alpha Dog Games akvizíciója, amely mostantól a Bethesda barakkjaiban folytathatja a munkát. Az aprócska, kifejezetten mobiljátékokra specializálódó fejlesztőcsapat olyan játékokat készített, mint a Wraithborne, a Ninja Golf, vagy a MonstroCity Rampage. A hírek szerint hasonló munkát végezhetnek majd az új anyavállalatuk alatt is, azt egyelőre azonban nem tudhatjuk, hogy önálló címekkel, vagy a nagyobb projekteket kísérő tie-inekkel foglalkoznak-e majd.

19.
Obi Wan Kenobi
#9: Nem esett le az irónia? :D
18.
Nyarlako
#17: Büdös és ótvaros volt a királykisasszony is csak gyémántokkal kivert arany tetüvakaróval turkálta a fejét divatosan, meg be volt úgy parfümözve a legyek is megdöglöttek a közelében.
17.
user101
Arról nem is beszélve, hogy az első éjszakás mesék is a kor romantizálásából fakadnak, valóság alapjuk nem sok... Szóval a büdös, ótvaros, szőrös parasztleány, megmaradt a köpcös, rőtf*szu parasztlegénynek... ;)
16.
TolokocsisIsBack
Van akit az írónia teljesen kikerül. Btw, meglepően jók a Bethesda mobiljátékai . A Shelterbe rengeteg órám van, a Blades meg egy hatalmas pozitív csalódás volt, annak ellenére hogy gusztustalanul a tárcádba akar nyúlni.
15.
Ooorky
#11: Polkorrekt kapitány visszatért XD
14.
szinkron
13.
szinkron
#11: de hogynem, te a polkorrektségen és a liberálisokon ironizáltál, úgy, hogy közben teljesen félreérted a liberalizmust. Ezért írtam. Az ironiád tárgya téves, mert tudatlanságon és ismerethiányon alapul. Érthető? Köszi
11.
Nyarlako
#10: látom nem esett le az irónia.
10.
szinkron
#5: Szerintem te összekevered a liberálisokat a libertinusokkal. A liberálisok mondják pl, hogy minden ember születésénél fogva egyenlő. Ezért nem vagy már jobbágy, akinek elviszi a földesura a feleségeét az első éjszaka jogán, meg ilyenek. De kevered a liberálisokat a zsidókkal is, holott pl shalom sabbat inkább ortodox zsidókra jellemző, akik nagyon-nagyon távol állnak a liberálisoktól, szóval egy nagy katyvasz van a fejedben.
9.
szinkron
#7: Pedofília, mint -izmus? Jézusom ember! Ez egy mentális betegség, nem egy eszmeáramlat. Nem csoda, hogy 25 évesen egy 13 éves lány szellemi szintje volt az elvárás.
7.
strike19
#4: Nekem tetszik.
Szerintem ez nem pedofiliizmus,
Egyékbént az életkor az csak egy szám. Semmi jelentősége sincs. Emlékszem az előző barátnőm 12 évvel fiatalabb volt. Akkor 25 éves voltam.
6.
Firsttime
#1: Love is love. As they say...
5.
Nyarlako
#4: Nana, nem pedofil ma már hanem a generációk közti intimitást ápoló liberális világpolgár a polkorrekt megnevezés. Shalom.
4.
Tarzanxt
Most komolyan sikerült kikeresni egy bug miatt pedofil kontextust ábrázoló képet?
1.
Nyarlako
Jó lett az illusztráció, rendkívül felvilágosult, csak így tovább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...