Magyar szinkronnal érkezik a Crackdown

  • Írta: Daks
  • 2007. február 1.
  • Hír
Link másolása
A teljes magyarítással megjelent Viva Pinata hazai sikerén felbuzdulva a jövőben további X360 játékok is teljesen magyar nyelven kerülnek a hazai boltok polcaira.
A teljes magyarítással megjelent Viva Pinata hazai sikerén felbuzdulva a jövőben további X360 játékok is teljesen magyar nyelven kerülnek a hazai boltok polcaira.

Hivatalos közlemény: "A következő, teljes egészében magyar feliratozást és szinkront használó játék, a Crackdown a legendás Grand Theft Auto sorozat nyomdokain haladva egy hatalmas, szabadon bebarangolható városba helyezi a játékost. Dave Jones és csapata tovább fejlesztve alapötletüket ezúttal egy bűnbandák által uralt, jövőbeli metropoliszba invitálja a játékosokat, ahol Pacific City igazságosztóinak szerepében nekünk kell megtisztítanunk a várost a bűnözéstől és a korrupciótól.

A hatalmas bebarangolható terület méreteit tovább fokozza, hogy a bűnös utcák mellett a többszintes épületekben és a tetőkön is zajlik a soha meg nem álló akció. Választható karaktereink teljesen egyedi jellemzőkkel rendelkeznek, tulajdonságaikat pedig a sikeres küldetések során tovább is fejleszthetjük. Az elköthető járművek, fejleszthető fegyverek mellett ezúttal magát a környezetet is felhasználhatjuk a banditák ellen: a szuperhősök nyomdokain haladó karaktereink nem csak bámulatos ugrásokra képesek, de akár a különböző tereptárgyakat, embereket, járműveket is képesek fegyverként használni.

[...] Az ismert színészeket felsorakoztató, profi magyar szinkron biztosítja, hogy a hazai játékosok ne maradjanak le a kibontakozó történetről sem, a több mint száz, licencelt, aláfestésül szolgáló zeneszám pedig még tovább fokozzák a hangulatot."

17.
17.
FNorberto
Rapid:izlések és pofonok.De hogy fos lenne!Ha végig toldad és multiztál nem mondanád ezt!Unalmas?Nem hinném,az a több mint 3millió tulajdonos(meg a másik 3milla aki másoltat vett)tanusítja hogy 2006 lgjobb játéka minden platfromot figyelembe véve.Te biztos csak a túlpörögött agyatlan lövöldéket szereted fos graffal és olyan játékmenttel hogy nem látod ki hol van és ki kire lő.nem tudod mit hagysz ki és hogy mire mondod hogy fos.
16.
16.
fojesz
Ez igen! Sokszor szidjuk az olyan nagy cégeket mint a Microsoft vagy az EA, mégis ők is okoznak számunkra kellemes perceket néha. ;)
15.
15.
ZsBeni
Miért?Akkor mindennap azt kéne lesni, hogy Xbox Live piactér, meg hogy aktív letöltések, jobb ez így angolul...
14.
14.
norbi85
Ez jó hir csak végre már a Live lenne magyar.
13.
13.
takric
Névtelennek üzenném hogy konzolt nem tescoban meg ilyen helyeken kell venni mert ott tényleg 120 ezer Ft.Elmondanám hogy 3 hete 95 ezerért vettem...És igen olyan hely is van ahol alapból moddolva van vagy kérésre és plusz pénzért persze ami megint nem olyan sok (még mindig olcsóbb mint egy eredeti játélk) megcsinálják
12.
12.
Rapid
A Gears of War egy nagy rakás f... Valamikor a 90es évek elején jáccottam ilyen játékkal a játéktermekben, hogy az előtted lévő pálya különböző részein dugdossák elő az ellenségek a fejüket. Gyakorlatilag ez azoknak a statikus lövöldözős játékoknak a továbbfejlesztése, szép grafikával, de mocsok unalmas játékmenettel. Kb 20 perc után meg már úgysem a grafikát nézi az ember, hanem hogy hol van egy fej. Szóval ez egy szép grafikás X360as Virtua Cop másolat. Gagyi!
11.
11.
nimat16
a névtelennek üzenem hog vegyen xboxot mert jobban megéri!nekem is az van és ha majd 1x kipróálja a Gears of Wart akkor nagyon gyorsan elfelejeti még a ps nevet is.
10.
10.
nimat16
9.
9.
air
Végre elérkeztünk ehhez is,hogy a Konzolos gamék is kezdenek magyarul megjelenni.Hurrá!!!Remélem a jövőben több szinkronos játékban lesz része kis hazánknak.MINDEN platformon.
8.
8.
Daks
Névtelen látogató: Ez aztán szép mondat volt! :D Amúgy GTA4 lesz X360-ra is, és most nem fog késni, talán még hamarabb is jön ki mint a PS3-as verzió!
7.
7.
fpeter
6.
6.
Mast3rmind
Ez tényleg új hír... még nekem is :D
5.
5.
FNorberto
A demo nagyon nagy!Így még királyabb lesz!
4.
4.
majoros25
Ja igen PC-re lesz ? annak is nagyon örülnék ha lenne :D
3.
3.
majoros25
Ennek nagyon örülök tényleg amikor kijött a NFS Carbon magyar nyelven ugye az nem szinkron de annak is örült az ember kis ország vagyunk de azért figyelnek ránk csak így tovább ja jó az oldal :D na csá .
2.
2.
ldavid
ha a fordítás is rendben lesz akkor biztos király lesz
1.
1.
lewton6
na ez már valami! Ilyenkor hiányzik egy X360...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...