Katasztrofális lett a WWE 2K20, a Sony visszatérít

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 28.
  • Hír
Kevés olyan játék jelenik meg manapság, ami tényleg olyan mértékben játszhatatlan a lépten-nyomon felbukkanó hibák miatt, mint a pankrációs WWE 2K20. Öröm az ürömben, hogy PlayStation 4-en legalább visszatérítik az árát.

A 2K hivatalos közleménye szerint ugyan érkezőben van egy jókora patch, ami elméletileg sok-sok problémát orvosol, de elnézve a jelenlegi állapotát, hosszú-hosszú folyamat lesz, míg teljesen megjavítják a játékot - már ha egyáltalán meg fogják. A kamerakezeléstől kezdve, a minden egyes poligonba simán beakadó karaktereken át, a teljes mértékben félresikerült animációkig szinte mindennel van valami súlyos probléma a játékban.

A Sony illetékesei most jutottak el arra a pontra, hogy megelégeljék a 2K hanyagságát, így minden olyan játékosnak, aki grafikai problémákra, vagy hiányos gyűjtői kiadásra panaszkodik, annak rögtön megtérítik a játék árát. Ugyanakkor fontos hozzátenni, hogy a GamesIndustry.biz értesülései szerint elvétve akadtak olyan felhasználók, akiknek a Sony jelezte, hogy csak a játék megvásárlása utáni első 14 nap során van lehetőség a visszatérítésre.

A WWE 2K20 egyébként nem csak PlayStation 4-en botrányos, Steamen jelenleg 24 százalékon áll a játék értékelése, és Xbox One-on sem jobb a helyzet, szóval a pankráció fanatikusainak érdemes lehet még pár patch érkezését megvárnia a vásárlás előtt, még akkor is, ha lázba hozza őket az alábbi élőszereplős előzetes.

9.
Oldman
Ultimate! 6#
Èrdekes, hogy a Ghost recon w. nàlam nem jellemzően bugos, inkàbb drop-ok vannak jelen, de nem mindig. Illetve az alig 30 fps ami zavart, plusz a konzolos kèpi rèszletgazdagsàg hiànya. Maga a jàtèk szerintem is fasza, a mai napig előveszem. Egy RDR 2 szintű grafikàval, fizikàval, mozgàsokkal hatalmasat szòlna ez a game!
8.
Ultimate
#7: "és raktak bele felesleges dolgokat. "

Az. De ettől még nem lesz szar. Egyébiránt becsatlakoztak a mikrotranzakciós sorba amire sokan csak legyintettek hogy "oh nem baj aki nem akarja nem fizeti"....
Pont ez a baj a gamer világ az ostoba játékosok miatt szépen lassan átszellemül egy malacpersellyé amiből a kiadók szedik kifelé az undorító mikrotranzakciókkal a pénzt amibe szépen lassan belekényszerítik a játékosokat mert lassan lassan beleépítik a gameplay-be hogy vagy költesz hogy élvezd is a játékot,vagy dögunalomig grindolhatsz..
7.
Nyarlako
#6: meg veletlenül se pofátlan a monetizáció
6.
Ultimate
#1: Ghost recon sem szar éppen csak bugos problémás és raktak bele felesleges dolgokat. Viszont a gameplay mechanika például a lopakodás fasza ahogy a gunplay és az akció is. Csak meg kellett volna hagyni wildlands szinten a division szerű elemek nélkül és kigyomlálni a bugokat lazán egy 8-9 pont körüli játék lehetett volna.
5.
delphijos
#4: De gondolom azért ha 20 ezerbe fájt volna a “jókedv” azért nem nevetnél ennyire.... :)
4.
McDuff
Refund, ezért?! Hát ez hatalmas, szórakoztatóbb mint a mai játékok többsége :D
Nekem meg lenne, kikapcsolnám csak ezért a játékért az auto-update-t xD
A belem kifordul úgy nevetek.
3.
Brenor
Bírom mikor ilyen félkészen adnak ki egy játékot, jókat szoktam röhögni rajtuk. :D
2.
kryszisz
#1: Division 2 speciel rohadt messze van a szartól, részletesség terén még a Sony exek is elismerően bólinthatnak, AI pedig ebben a generációban talán nem is volt jobb, mint ennek a 2 részében, bár nem is volt túl magasan a léc, ez igaz:D A gunplay pedig az egyik legjobb, amit TPS-ben láttam. A Breakpoint - már az alapján, amit a streamekben láttam - mondjuk tényleg borzalom.
1.
Nyarlako
A division 2 meg a Ghost recon pedig akkorát bukott hogy az ubi belerokkant, jo látni hogy nem lehet mindig minden szart eladni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...