Launch traileren a Need for Speed: Heat

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 28.
  • Videó
Link másolása
Nem kell már sokat várni a Need for Speed: Heat megjelenésére, az Electronic Arts ennek apropóján pedig kiadta a játék launch trailerét. Dupla öröm, hogy akár te is készíttethetsz egy egyedi, személyre szabott verziót belőle.

Ha ugyanis letöltitek a Need for Speed: Heat Studio alkalmazást, és még használjátok is, kérhettek a készítőktől egy személyre szabott kiadást az alábbi trailerből, ahol már az álomautótok csapatja majd.

Ehhez nincs más dolgotok, mint ellátogatni erre a weboldalra, bepötyögni az (appnál is használt) EA Accountotok e-mail címét, majd türelmesen várni, míg az EA kiválaszt az öt kiemelt verdátok közül egyet, és visszaküldi nektek az előzetest. A kezdeményezés november 8-ig, a játék megjelenéséig tart, addig lehet próbálkozni!

A Need for Speed: Heat PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik.

11.
11.
br1Koo
10.
10.
hedzsooo
#2: Oksa, köszi! Majd akkor igyekszem a szemem rajta tartani a megjelenése után, hogy végül milyen is lesz/lett az érkezése, + a fogadtatása..
9.
9.
hedzsooo
#7: Hát szerintem mindig is 1 arcade autós cím volt, szóval aki az írányításán fent tudott akadni, az egyszerűen kihagyta az NFS játékokat és valami komolyabb után nézett ezen a téren, ennyi.
8.
8.
McDuff
Kicsit furán visít a turbó, 13. secnél miért hallom a Fast Zombie ordítását a HL 2-ből? :D
7.
7.
ollie92
Gagyi irányítást semmi se kárpótolja.
6.
6.
Sandic1994
Mikor mennek már ki a divatból ezek a hülye stílusú zenék, hihetetlen, hogy majdnem minden EA játéknál ezeket kell hallgatni...
Egyébként csatlakoznék ahhoz, hogy eddig nem tűnik olyan rossznak, nem valószínű, hogy ott lesz a legjobb részek között, de az elmúlt évekhez képest előrelépésnek tűnik.
5.
5.
PS4jacksony
Modern Carbon-nak tűnik azt pedig szerettem...Meglátjuk.....
4.
4.
RangerFox
#3: Addigra úgyis bekerül Accessbe
3.
3.
Heldengeist
#2: Manapság megszokott gyakorlat, hogy egy játék makrotranzakciók nélkül érkezik, aztán 3-6 hónap múlva aktiválják azokat.
2.
2.
Krezy
Azt nyilatkozták,hogy elvileg mikro-tranzakció nélkül érkezik ez a rész,a Payback-el nagyon rá mentek a mikro-ra és ez nem nagyon tetszett a nagy közönségnek,szóval gondolom mos azért vesznek vissza ebből a dologból.
1.
1.
hedzsooo
Nem tűnik rossznak de elég régen játszottam már NFS-játékokkal, szóval az EA ezekbe is rak mikro-tranzakciós cuccokat, mondjuk vehetsz festéket a kocsihoz, színenként pár ezerért? DLC-k ehhez is jönnek (pl. extra pályák, amiket mind 1 szálig bizonyára utólag készítettek hozzá persze..), vagy ez még a régimódi egybe kiadjuk cucc?

Az a baj, hogy az utóbbi pár évben 1 EA cím sem tudott meggyőzni arról, hogy nekem játszanom kellene vele, időt, pénzt inkább más kiadók címeire adtam ki..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...