Íme, a The Mandalorian második előzetese

  • Írta: szlav
  • 2019. október 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Két hét múlva esedékes az első élőszereplős Star Wars-sorozat premierje, ennek apropóján tehát újra belenézhetünk a The Mandalorian jeleneteibe. A látványos összeállítás a messzi-messzi galaxis borongósabb oldalát mutatja be.

A birodalom megbukott, a gyerekcipőben járó új köztársaság karja azonban még nem ér el a peremvidékig. A törvényen kívüliek és a fejvadászok hazája ez a vidék - mintha csak az amerikai vadnyugatot látnánk. A The Mandalorian egy szürkébb, földhözragadtabb megközelítésben mutatja be a Star Wars univerzumát, de ahogy azt az előzetes is bizonyítja, látványos akciójelenetekből most sem lesz hiány.

A The Mandalorian november 12-én indul a Disney+ streaming szolgáltatáson. Bónuszként néhány karakterposztert tudunk mutatni:

6.
6.
Abból is látszik, hogy mennyire nem tudok a többséggel egy húron pendülni, hogy engem annyira, de annyira nem érdekel semmilyen 200-adik érdektelen csicska mellékszereplőből gyártott gagyi sorozat, hogy még azt is kirúgtam volna, aki kitalálta, hogy ilyenek legyenek.

Bírom, ahogy kitalálnak mindenféle nagy reklámokat ezeknek, a média meg úgy beszél róluk, mintha nem a 120-adik éjjel nappal budapest + esmeralda keverék lenne egy ilyen sorozat. Most csinálnak egy nagy hőst ebből a bukósisakos gyerekből is, aztán közben több, mint 20 éve annak, hogy egy pofont kapott, aztán meghalt. Dekurvajó. Miközben a Star Wars 1313 vagy 2525 (vagy nem tudom, páratlan számok) is azért lett törölve, mert át akarták alakítani erre a fickóra és kurva nagy lett a népharag miatta.

De tényleg, én már várok egy nagyon mély és hihetetlen sorozatot Star Wars-ból, mint pl: Az Ewok. Meg a Java. Meg a Stormtrooper. Meg a pultos a kocsmából.
5.
5.
Hanoi
#4: Szomorú. Érdekes, hogy a force awakens előtt úgy nyilatkoztak, hogy a régi képregényekből merítettek néhány elemet, ami valamennyire látszik is az új filmeken, a solo is egy régi regény alapja (eredeti címéből is látszik ami solo és fett címen lett beharangozva), tehát lehet valamennyit átemelnek a lucas-érából származó regényekből... tudja franc...
4.
4.
bitbandita
#3: Kizárt dolognak tartom. Azok a könyvek az expanded universe-hez tartoznak, viszont amikor Lucas eladta a jogokat, az volt az első, hogy a Disney kijelentette, hogy az EU többé nem tartozik bele a kánonba. Ami különösen fájó, főleg az új filmek tükrében. A legtöbb eu-s sztori kenterbe veri azt, amit a Force Awakens óta csinálnak....
3.
3.
Hanoi
Ha a "fejvadász háborúk" trilógiából kevernek bele egy kicsit akkor ütős története lesz.
2.
2.
McDuff
Jobban felcsigázott most ez mint az a vmi ami decemberben jön moziba, az a hogy is híjják, már a címe se ugrik be...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...