World of Warcraft - visszatérhet a Lich King

  • Írta: szlav
  • 2019. október 29.
  • Pletyka
Link másolása
Valójában sosem ment sehova, de úgy tűnik, hogy a Lich King központi szerepet játszhat a World of Warcraft következő kiegészítőjében. A szivárgások ezúttal egyenesen a Blizzard fizikai boltjához vezethetők vissza.

Arthas Menethil halálával véget ért a Lich King fenyegetése, de a Scourge végeláthatatlan seregét kordában kell tartani. "There must always be a Lich King" - hangzott el a keserű igazság, ezzel pedig Bolvar Fordragon sorsa megpecsételődött, ahogy a fejére emelte a szörnyű átokkal sújtott sisakot.

Az új Lich King története ezzel nem ért véget, ugyanis Bolvar már a Legion és a Battle for Azeroth expanziók során is elkezdte keverni a kártyáit. Most pedig úgy tűnik, hogy a Warcraft-univerzum ikonikus főgonosza (vagy antihőse?) ismét reflektorfénybe kerül, hiszen őt ábrázolják a Blizzard Gears Store weboldaláról származtatható képek.

A fenti kép egyébként egy néhány nappal ezelőtti szivárgás részeként már megjárta a köröket a World of Warcraft fórumain. További érdekesség, hogy ez a leak vélhetően lerántotta a leplet az új kiegészítő címéről is - ez a Shadowlands lehet, ami a Warcraft-univerzum túlvilágát jelöli. Nem ez lenne az első eset, hogy a semmiből felreppen ez a cím, egy korábbi 4chan-leak ugyanis már korábban is beszámolt a következő expanzió (vélhető) részleteiről.


Nem kell már sokat várnunk a hivatalos bejelentésre sem, hiszen a november 1-jén, a BlizzCon színpadán minden bizonnyal lerántják a leplet a World of Warcraft következő kiegészítőjéről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...