Mégsem készít Star Wars-filmet Weiss és Benioff

  • Írta: szlav
  • 2019. október 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A Trónok harca készítői visszaléptek a Lucasfilmmel kötött megállapodásukból, így nem ők írják majd a 2022 decemberére datált Star Wars-mozit. A páros idő hiányában, a Netflix javára hozta meg a döntést.

Kathleen Kennedy még 2018 februárjában szerződtette le D.B. Weisst és David Benioffot, a Trónok harca készítőivel kötött megállapodás pedig olyan ígéretesnek tűnt, hogy tavasszal már a nagyközönség előtt is bejelentették, hogy a páros íróként és producerként áll majd a 2022 decemberére tervezett Star Wars-film élén.


Úgy tűnik azonban, hogy a Netflix bedobott egy csavarkulcsot ebbe a látszólag jól olajozott gépezetbe, Weiss és Benioff ugyanis ma bejelentették: visszalépnek a nagyszabású produkció éléről. "Huszonnégy órából áll egy nap, ez pedig nem elég arra, hogy méltó figyelmet szenteljünk a Star Wars- és Netflix-projektjeinknek egyaránt. Sajnálatosan tehát úgy döntöttünk, hogy jobb, ha visszalépünk."

Egyelőre nem tudni biztosan, hogy miféle projektek készülnek a Netflix soraiban, de arra mérget vehetünk, hogy a népszerű streaming szolgáltatás hosszú távra tervez Benioff és Weiss "kivásárlásával". A páros nemrégiben egy öt évre szóló, 250 millió dolláros szerződést kötött a vállalattal, így biztos, hogy nem most hallottunk róluk utoljára.

16.
16.
kopic
Hála a jó istennek.
2 bekepzelt, nagyképű, amatőr f@szkalap...
15.
15.
bitbandita
#11: Na persze. Addig volt jó, amíg volt miből dolgozniuk. Amint elfogyott a könyves alapanyag, mint ha kihúzták volna alóluk a szőnyeget... undorító ez a két fazon, főleg miután fölrakták a netre a megjegyzéseikkel ellátott forgatókönyvet. A "...csak azzal ahogy odaértünk"-része köszönhető legnagyobb mértékben W&B-nek. Túlértékelt, 12-1tucat emberek, akiknek baromi mázlijuk volt
14.
14.
SLi
#11: érdemes végigolvasni, konkrétan fogalmuk sem volt mit csinálnak:
https://external-preview.redd.it/SzKMAD-HHLtRCzAjtn8yx-_DvW3khE2vYzRM-uYkWRE.jpg?auto=webp&s=17d1d3ce49eb45dfbeb49bf18872689d213375ff
13.
13.
strike19
Hála az Istennek.
Inkább egy Solo 2 néznék. Ron Howard szerintem nagyon jó megcsinálta a Solo filmet.
A kasszáknál csak azért bukott meg mert rossz száj íz volt az Utolsó Jedik után + a Harrison Ford Árja miatt.
Én is benyeltem a sok bullshitet ezért nem vettem rá jegyet az első 3 hétben.
4 héten megnéztem és áldom az Istent ,hogy vettem rá jegyet.
12.
12.
Hab
#11: Bocs spoiler alert lemaradt, ha még vki nem látta volna :D
11.
11.
Hab
#9: Azért ez elég röhejes vélemény, első 6 évad teljesen rendben volt a Trónok Harcából, 6-nál ráadásul már elhagyták a könyvet. Az utolsó két évad nagyon elkapkodott volt, nekem a végkimentellel nem volt bajom (örültem, hogy Dany meghalt), csak azzal ahogyan odaértünk. Szerintem dolgozzanak, de olyan dolgokon amihez van egy jó alap már.
10.
10.
user101
Az új remény... Most értettem meg a film címét... ;)
9.
9.
Szelenas
Összs filmes/sorozatos projektből ki kélne szálniuk...
7.
7.
joshfeed
#1: #1

- Hozd a bénát !
- A béna alszik...
- Akkor Jar-Jart.
5.
5.
Hab
#2: Tőle előbb kellett volna elvenni, a nyerőpárostól meg Trónok Harcát kellett volna, amikor kezdték megunni, és összecsapni a forgatókönyvet.
4.
4.
Kelan
#3: Azt is megnézném érdekesség képen, de igazából nekem, az jó úgy is ahogy van :)
3.
3.
manderel
#1: Őt a Star Trek-el hozták hírbe.
2.
2.
hoaw
Na, most már csak Ruin Johnsontól kell elvenni a készítés jogát.
1.
1.
Kelan
Egy jó Tarantino-s StarWars-t azért megnéznék :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...