Egy Trónok harca-előzmény törölve, egy berendelve

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 30.
  • Cooltúra
Link másolása
A Trónok harca rajongói számára kifejezetten mozgalmasan végződött a tegnapi nap, az HBO ugyanis két korábban megerősített előzménysorozat kapcsán is döntést hozott.

A rossz hír az, hogy sajnos a két korábban beharangozott Trónok harca-előzmény közül végül csak az egyik jutott el odáig, hogy zöld utat kapjon. A Deadline arról számolt be, hogy egyik sorozat készítője, Jane Goldman hivatalosan is bejelentette a stábnak, hogy az HBO sajnos nem kért az ő verziójukból, így a Naomi Watts főszereplésével készített szériát kukázta a csatorna. A The Hollywood Reporter úgy tudja, az HBO elégedetlen volt az Észak-Írországban forgatott pilottal.

A tervezett előzménysorozat a korábbi pletykák szerint A hosszú éjszaka címen futott volna és több ezer évvel az ismert történet előtt játszódott.

Van viszont egy jó hírünk is, az HBO ugyanis egy másik előzménysorozatot viszont már be is rendelt. A House of Dragons tízrészes kalandnak ígérkezik, ami 300 évvel a Trónok harca eseményei előtt fog játszódni, és kifejezetten a Targaryen család felemelkedésére fog koncentrálni.

Ezen a projeketen George R.R. Martin és Ryan Condal közösen dolgoznak, az alapanyag pedig Martin Fire & Blood című könyve lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...