The Surge 2 - bemutatkozott a szezonbérlet

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 30.
  • Letöltés
Link másolása
Formálisan is bemutatkozott a The Surge folytatásához tervezett szezonbérlet, illetve annak tartalma. A következő három hónapban az ilyenkor szokásos új fegyverek és páncélok mellett egy új történetközpontú DLC-t is kapni fogunk.

A Focus Home Interactive és a Deck13 hivatalosan is bemutatta a The Surge második részéhez tervezett szezonbérletet és annak tartalmát. Akik beruháznak a további újdonságokra, azok három fázisban várhatják majd az újdonságokat.

Novemberben jön az első csomag, ami 13 vadonatúj fegyverrel egészíti ki a játék kínálatát. Közöttük lesz a szezonbérletet beszerző rajongóknak szánt, exkluzív BORAX-I Quantum is. Decemberben aztán vadonatúj páncélokat pakolhatunk magunkra, majd januárban befut a játék sztorivezérelt bővítménye, a The Kraken, ami egy vadonatúj helyszínen játszódik majd.

1.
1.
godach
Tegnap kaptam meg ajándékba a nejemtől, nekem eddig nagyon bejön. A grafika nem szokott érdekelni, de itt szó szerint azt tudom mondani, hogy csúnya. Játékmenetben viszont az akció irányába változott. Persze még mindig érződik a Souls játékmenet, de szerintem belépő szintű nehézsége van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...