Újra belenézhetünk az Avengers játékmenetébe

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 30.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix kiadott egy új gameplay előzetest, amely kicsit mélyebben is belemegy a Marvel's Avengers játékmenetébe. Megnézhetjük magunknak a főhadiszállásunkat, és a fejlődési rendszert is láthatjuk.

Oké, korábban már kaptunk egy hosszabb gameplay videót a Marvel's Avengersről, abból viszont nem sok minden derült ki a játékmenet részleteit illetően. Habár a Square Enix azt ígérte, a jövő év elején részletesebben is bevezetnek majd minket a játék világába, addig is kaptunk egy háromperces gameplay előzetest, amely igyekszik összefoglalni, hogy mit is nyújt majd nekünk a cím, kezdve a történettel, amely a korábban már látott, A-Day utáni eseményekkel pörög fel, és amelyben az AIM lesz a fő ellenlábasunk.

A PlayStation Blogon ráadásul egy kis írásos áttekintést is kaptunk. Ebből derült ki, hogy az Avengersben két különböző küldetéstípus fordul majd elő: a Hero Missionök kizárólag single playerben játszhatóak, és a kampány szerves részei, míg a Warzone Missionök négyfős kooperatív módban is elérhetőek, és bármelyik hőssel megcsinálhatjuk majd őket. Bármelyik utat is válasszuk (a prológust követően akár skippelhetjük is az egyjátékos pályákat), a karaktereink fejlődése megosztott lesz közöttük.

Apropó, szuperhősök: a készítők szerint számos testreszabási lehetőséget kapunk, így nemcsak külsőre, de képességeikben és felszereléseikben is merőben eltérő karaktereket álmodhatunk majd meg. Valaki olyan Thort "épít" majd, aki a távolsági támadásokban lesz erős, míg mások a közelharcra gyúrhatnak rá vele, ha úgy tetszik. A kinyitható felszerelések különböző ritkaságúak lesznek, más-más statokkal és perkekkel, vagyis módosítókkal rendelkeznek.

Fontos megjegyezni, hogy a különböző skinek csak kozmetikai jellegűek lesznek, a játékmenetet nem befolyásolják majd. Ez azért is fontos, mert a készítők ezeken keresztül monetizálják majd a játékot a megjelenés után, cserébe viszont minden extra tartalom ingyenes lesz, és loot boxoktól vagy pay-to-win mechanikáktól sem kell tartanunk.

A Marvel's Avengers 2020. május 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

2.
2.
cyberstaker
#1: Chouji XD Tényleg elég olcsónak tűnik ez a karakter. És az AI jövőt sem kellett volna erőltetni, nem áll túl jól a játéknak. Ennek ellenére összességében még is tűrhetőnek tűnik.
1.
1.
SLi
ahhoz képest amire számítottam jónak tűnik, azért durva hogy a Destiny mennyi játékra volt hatással
mondjuk ezt tesco gazdaságos Chouji csajt még szokni kell
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...