Íme, a Games with Gold novemberi játékai

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 30.
  • Akció
Link másolása
Bejelentette a Microsoft, hogy milyen játékokat kapnak majd novemberben az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal két Xbox One-os, egy Xbox 360-as és egy xboxos játéknak örülhetnek a játékosok.

Volt már erősebb hónap a Games with Gold történetében, de ne legyünk telhetetlenek: az egész hónapban elérhető, Xbox One-os Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter viszonylag nagy cím, és a november 16-tól december 15-ig elérhető The Final Station is szórakoztató darabnak tűnik.

Ahogy azt már megszokhattátok, két címet az előző konzolgenerációk kínálatából szemezgetett ki nektek a Microsoft: a hónap első felében az xboxos Star Wars: Jedi Starfighterrel melegíthetnek a játékosok a Fallen Order érkezésére, míg a folytatásban az Xbox 360-as Joy Ride Turbót kapják meg. Természetesen mindkét játék futtatható Xbox One-on is.

Az októberi felhozatal ilyen volt.

12.
12.
frankdelgado
Tovàbbra is azt mondom, h ezek az ingyenjàtèkok a csöveseknek valók.ami èrdekel azt megveszem, ami nem, azt igy is dobàlhatjàk, akkor sem kell. Minden màsra ott a 300 ft os gamepass....
11.
11.
Yanez
#10: Mert a SotC remake, a GoW3 pedig egy gyenge remaster.
10.
10.
adamsfamily
#9: A boxnál szerintem elég jó húzás volt ez a BC,pont ezért.Az utóbbi időben jó pár olyan játékot adtak,ami szerintem sok embernek nagy kedvence volt 15+ éve(Republic commando,sw battlefront 2,Jedi knight 3,Mercenaries,stb.).
Azt az egyet sajnálom,hogy az X-men origins:wolverine-t nem tették be a listába.Emlékszem az volt az első 360-as játékom.
A sony-nál nekem pont ez az állandó remaster nem tetszik.A shadow of the colossus például tényleg szép lett,de a god of war 3 például elég csúnyácska.
9.
9.
godach
#8: Jó dolog.
Annak, akinek nem fekszik a polcon eredeti lemezen.
Akinek viszont ott van (PS2) és nem tudja használni a bontatlan lemezt egy PS3 vagy PS4 konzolon, annak csalódás (még ha nem is érvágás) megvenni, újra és újra.
8.
8.
Ooorky
#7: Asszem benne van a Now-ban.
5.
5.
darksiders19873
Amióta a gamepass feltört azóta a havi kínálat elég gyenge!
4.
4.
Yanez
Ez most gyenge, mint az alkoholmentes sör.
2.
2.
crytek
Pff szerintem az xbox lifetime létező leggynegébb csomagja
Ez a 2 db xbox cucc a 300ft-ot sem éri meg Mindegy marad a decemberi hátha..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...