Íme, a Games with Gold novemberi játékai

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 30.
  • Akció
Bejelentette a Microsoft, hogy milyen játékokat kapnak majd novemberben az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal két Xbox One-os, egy Xbox 360-as és egy xboxos játéknak örülhetnek a játékosok.

Volt már erősebb hónap a Games with Gold történetében, de ne legyünk telhetetlenek: az egész hónapban elérhető, Xbox One-os Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter viszonylag nagy cím, és a november 16-tól december 15-ig elérhető The Final Station is szórakoztató darabnak tűnik.

Ahogy azt már megszokhattátok, két címet az előző konzolgenerációk kínálatából szemezgetett ki nektek a Microsoft: a hónap első felében az xboxos Star Wars: Jedi Starfighterrel melegíthetnek a játékosok a Fallen Order érkezésére, míg a folytatásban az Xbox 360-as Joy Ride Turbót kapják meg. Természetesen mindkét játék futtatható Xbox One-on is.

Az októberi felhozatal ilyen volt.

12.
frankdelgado
Tovàbbra is azt mondom, h ezek az ingyenjàtèkok a csöveseknek valók.ami èrdekel azt megveszem, ami nem, azt igy is dobàlhatjàk, akkor sem kell. Minden màsra ott a 300 ft os gamepass....
11.
Yanez
#10: Mert a SotC remake, a GoW3 pedig egy gyenge remaster.
10.
adamsfamily
#9: A boxnál szerintem elég jó húzás volt ez a BC,pont ezért.Az utóbbi időben jó pár olyan játékot adtak,ami szerintem sok embernek nagy kedvence volt 15+ éve(Republic commando,sw battlefront 2,Jedi knight 3,Mercenaries,stb.).
Azt az egyet sajnálom,hogy az X-men origins:wolverine-t nem tették be a listába.Emlékszem az volt az első 360-as játékom.
A sony-nál nekem pont ez az állandó remaster nem tetszik.A shadow of the colossus például tényleg szép lett,de a god of war 3 például elég csúnyácska.
9.
godach
#8: Jó dolog.
Annak, akinek nem fekszik a polcon eredeti lemezen.
Akinek viszont ott van (PS2) és nem tudja használni a bontatlan lemezt egy PS3 vagy PS4 konzolon, annak csalódás (még ha nem is érvágás) megvenni, újra és újra.
8.
Ooorky
#7: Asszem benne van a Now-ban.
7.
godach
#3: Jedi Starfightert 3x ennyiért vettem meg tavaly PS Storeban. Szóval szerintem, bőven hallgass az összeesküvés elméleteddel. (nem az árával volt gondom, hanem hogy ezt odaadhatták volna csak úgy, ha már az ember generációk óta náluk (is) hagyja a pénzét.
6.
adamsfamily
#3: Nioh,meg Outlast 2 lesz.
5.
darksiders19873
Amióta a gamepass feltört azóta a havi kínálat elég gyenge!
4.
Yanez
Ez most gyenge, mint az alkoholmentes sör.
3.
atroll1
És a psplust miért nem teszitek ki, fizetett az ms????
2.
crytek
Pff szerintem az xbox lifetime létező leggynegébb csomagja
Ez a 2 db xbox cucc a 300ft-ot sem éri meg Mindegy marad a decemberi hátha..
1.
Nyarlako
Final station nagyon pöpec kis játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...