Terítéken a Games with Gold októberi címei

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 26.
  • Akció
Link másolása
Az október amúgy is a rémisztgetésről szól, úgyhogy részben ehhez illeszkedik a Friday the 13th: The Game-mel a Games with Gold-játékok e havi felhozatala. Ráadásként örülhetnek még az önjelölt nindzsák is.

Kétségtelen, hogy ezúttal nem minden idők legerősebb Games with Gold-felhozatalával próbálja magát az Xbox belopni a játékosok szívébe, de azért még így is eltölthetünk majd pár izgalmas órát a szóban forgó címekkel. Jó hír, hogy az összetétel eléggé sokszínű lett, úgyhogy biztosan mindenki megtalálja majd a számára szimpatikus alkotást.

Az Xbox Live Gold-tagsággal rendelkező Xbox One-tulajdonosok a Tembo the Badass Elephant side-scrollert az egész hónapban ingyen tölthetik, október 16-tól kezdve egészen november 15-ig pedig a Friday the 13th: The Game segítségével hangolódhatnak halloweenre.

Az Xbox 360-ról érkező Xbox Live Gold-előfizetők október 1-től egészen a hónap közepéig a Disney Bolt című játékát szerezhetik be fizetés nélkül, amit aztán október 16-tól egészen a hónap végéig a Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge fog váltani.

4.
4.
#3: Szerk: generációból.

Szekersztés gomb, balfaszok?!!
3.
3.
Azért 30 dolláros áron kilistázni egy 10+ éves játékot még az előző generációhoz, ahhoz vaskosan kell bőr azon a bizonyos képen!
2.
2.
crytek
Ninja Gaiden 3 atomkotta. 300ft rulez már megérte.
1.
1.
PaprikaJancsi
Én nekem anno nagyon tetszett a Tembo, szerintem egy aranyos, élvezetes kis alkotás lett, ajánlom mindenkinek. Kellemes kikapcsolódás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...