Tarolt a Call of Duty: Modern Warfare

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 30.
  • Biznisz
Olyan diadalittas közleményt tett közzé az Activision, amilyet régóta nem láttunk tőle: a kiadó bejelentése szerint tarolt a kasszáknál a Call of Duty: Modern Warfare, amely az első három nap folyamán több mint 600 millió dollárt hozott a konyhára.

Úgy tűnik, valóban kíváncsiak voltak a rajongók a Call of Duty: Modern Warfare-re, az Activision bejelentése szerint a játék az első három napban 600 millió dollárt hozott a konyhájára.

A játékosok aktivitása is bizonyítja, hogy ez jobb eredmény, mint amit bármilyen Call of Duty fel tudott mutatni ebben a konzolgenerációban. Ezek után aligha meglepő, hogy a cég PR-osai elővették a simára koptatott (és ma már inkább kellemetlen) filmipari hasonlataikat, és gyorsan megpendítették, hogy a játék több mint kétszer annyi pénzt termelt az első hétvégéjén, mint a Joker című film.

Pedig volt még mivel elbüszkélkedniük. A közlemény szerint a Modern Warfare az év legjobban fogyó "prémiumkategóriás játéka", a digitális csatornákon pedig az Activision egy címe sem nyitott még ilyen jól: ami azt illeti, a PlayStation Store-ban az előrendeléseket és az első hétvégi eladásokat tekintve is abszolút rekorder lett a játék, a Battle.neten pedig "lényegesen jobban" kezdett a játék, mint a Black Ops 4. A kiadó azt is megjegyezte, hogy eddig egy Call of Duty sem vett ilyen sikeres rajtot PC-n.

A Call of Duty: Modern Warfare péntek óta kapható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

28.
Kawada
#27: Azért ez a "ne a nagy gyerekek játékainál" duma egy cod cikk alatt azért van annyira meredek, hogy bármilyen morális/erkölcsi fölényedet furkósbottal erőszakold meg ebben a vitában... :)
27.
NemecsekErno
#26: Már megint itt osztod az észt kéretlenűl Ödönke? Még válaszra méltat bárki is itt a listán lélekgyógyász ernőkén kivűl?
De itt van valami számodra, csak ne a nagy gyerekek játékainál rontsd a levegőt.
https://www.youtube.com/watch?v=_h5X0QHCrOg

Szóval most értem a kampány részére, és amennyire vártam végre az új MW megjelenését, annyira nem töltött el gyönyörrel ez a rész.
Hogy még mindig nem fáradtak bele az orosz témába, amit most összevegyitettek a "ki is igazán a terrorista?" tudományos kérdésével...

Pedig nagyon reméltem, hogy végre pl. napi aktualitásként mondjuk a kinaiakat kell ismét legyűrni, vagy a közelkeleti ISIS válságot megoldani.
Ráadásul értelmezhetetlen az is, hogy Price mitől fiatalodott meg ebben a részben? A Remastered-ben kb. egy jó késői 40-es volt, most meg egy korai malacképű 30-ast csináltak belőle.

És ezt a jó muzulmán, rossz muzulmán, viszont "ott rohadjon meg minden ruszki" plot-ot igazán hagyhatták volna.
Sajnálom, a MW sorozat volt a legjobb a CoD-ban nálam, amit csak a BO1 tudott űberelni.
De akkor most inkább vissza a Remastered-hez.

Amiben viszont nagyon jó továbbra is, az a pörgős játékélmény. Egyből bedob a mélyvizbe, és ha valaki mondjuk min. a Hardened szintet választja, akkor még kihivást is jelent (egyedül a Juggernaut-nál kellett visszavenni belőle).
Még a multi tesztje hátravan, de a CoD mindig is a kampány történetmesélésben volt jó (csak nem ebben a részben).

Ja, beteges szenvedéllyel megáldott/átkozott tagok számára azért mégegyszer had álljon itt:
https://www.youtube.com/watch?v=_h5X0QHCrOg
26.
Ultimate
#25: Egyébként azt sem mondtam h szar.
25.
Ultimate
#24: A single érdekel csak rövid, ennyi. Egy gyors hétvégi shooter.
24.
Nyarlako
#22: Ja, már annyira megszoktam. De ha nem érdekel és szar minek warezolod le?
23.
kryszisz
#22: Szerintem azt hitte az ő kommentjéte reagáltak alant, valóban véletlen keveredésről lesz szó:D
22.
Ultimate
#18: Mivan?? 6-700??
A NORMÁLIS fejlesztők játékaiért nem sajnálom a 20ezret sem. Az Activision csapatainak munkájáért viszont a 20 forintot is azután amit az emúlt 10 évben műveltek a COD sorozattal...
Szerintem keversz Crytekkel..:)
21.
Ultimate
#16: Most is te kötöttél belém, és nem büszkn csak közöltem. A fejlesztők munkájáért meg majd aok pénzt ha elérik a régi eredeti készítők (eredeti IW) szinvonalát és lesz megint rendes dedikált szerver támogatás.
És ásd el magad te baromarcú.:)
20.
kryszisz
#19: Huhh, BR-t még látod ki sem próbáltam, de gondolom abban sem csalódnék akkor:)
19.
Ooorky
#13: Mobile nekem is bejött, főleg munkaidőben szoktam BR-ezni vele.
18.
Nyarlako
#16: 6-7e neki már extrém, 6-700 szerinte egy játék max ára.
17.
r3dman
Mondjuk én leszarom a mindíg elégedetlemkedő fillérbaszó csóró kommentelőket.A grafika nem sokat fejlődött de a játékélmény az verhetetlen.Mindíg is a cod volt a világelső multiplayerben.Bárki mondhat bármit.
16.
Neo1989
#4: Nem elég hogy egy troll vagy aki mindenkibe bele köt, de még büszkén ide is kommenteled hogy te aztán még azt a (1 év elteltével ha már olyan rohadtul spórolni akarsz 6-7 E egy cím) néhány ezer ft-t sem adod ki a fejlesztők munkájáért.

Ásd el magad szánalmas gyerek.
15.
adamsfamily
#7: Szerintem az a legszomorúbb,hogy van aki ezt Xbox-ra és Pc-re megvette teljes áron úgy,hogy a játék 20 százalékat Ps exkluzívvá tették egy évre.
A bétát kipróbáltam és tényleg nem rossz játék,de annyit nem ér amennyiért adni szokták.Főleg ilyen formában.
14.
Tomeggyilkos
#4: Ertelmes kis "gyerek" lehetsz te. Az elso mondatod "Ennyi kell a népnek...". Es az utolso "Várom a törést,egy kitolást a single megér." De legalabb van kin rohogni. :D
13.
kryszisz
#11: Jogos, csak azt mondom, hogy mégiscsak jobban néz ki, mint pl. a tavalyi BO4. És félreértés ne essék, nem akarom védeni a cod-ot, nem vagyok rajongója, az egyetlen ami megvan eredetiben az az MW Remastered, de csak mert PS+ gém volt valamikor:D csupán annyi, hogy lövöldözni valahogy mindig jó és élvezetes volt benne, én pl. utálom a mobiljátékokat, túl 90-es évekbeli avítt pöcs vagyok hozzá, de a Cod mobile-al nagyon jól elvagyok.
12.
Mertinaik
Ja a multi meg úgy néz ki mint a mosott szar, nesze neked fotorealizmus. Kivették belőle már a szörnyű TAA-t?
11.
Ultimate
#8: Single-ben ahil fizika nélküli statikus csőpályákon mész végig madzagon rángatott AI mentes npc-k között, eddig sem volt baj.
10.
prodigy1990
#8: Éjjellátóban minden játék szebbnek néz ki, én még nem találkoztam olyannal, ahol nem így lenne.
Sok helyen viszont borzasztóan néz ki a játék, ezt már elég sokan írták más fórumokon. Ez a grafika nagyrészben a WW2-re hajaz, csak modern környezetben.
Nem történt itt semmilyen motor csere, csak az embereket megint sikerült behülyíteni az aktuális Call of Duty-val.
9.
Nyarlako
#8: Én a betat néztem az nagyon messze volt a fotorealisztikusrol. Éjjellátó effekt meg persze hogy más.
8.
kryszisz
#4: Lehet, hogy kamu az új motor, de az általam látott gameplay alapján bitang jól néz ki a cucc, aki mást állít, az vagy hater, vagy vak. Az éjjellátós misszió már-már fotorealisztikus volt szerintem. Ha nem is most, egy 40-50%-os deal alkalmával ezt a részt tuti beszerzem majd, ha addigra lesz PC-m akkor arra, ha nem meg PS4-re. A történelmi tényeket meg pont lesz@rom, sosem a sztori miatt játszottam cod-al, hanem az eszméletlen gunplay, és az epic jelenetek miatt. Az meg gondolom itt is megvan.
7.
crytek
#6: Tekintve hogy a multis BO4 és a WW2-n kívül soha nem volt bundlezva más és vagy volt olcsó így sajnos ez a rész örökre skip marad. Sajnálom ezt a szériát hogy az acti. kezébe van...
6.
FURY380
#2: 1500 Ft csak majd 5 év múlva lesz, úgyhogy neked felejtős egy darabig.
4.
Ultimate
Ennyi kell a népnek, a régi név előhozatala, egy hazugság az új motorról, és persze undorító amcsi kamupropaganda amiben történelmi tényeket is elhazudnak a ruszkik kontójára.:)
Várom a törést,egy kitolást a single megér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...