Friss előzetesen a Switchre költöző Alien: Isolation

  • Írta: szlav
  • 2019. november 1.
  • Videó
Habár a Nintendo konzolját elsősorban a családbarát játékai miatt szeretjük, ez közel sem jelenti azt, hogy ne férne bele a profiljába egy-két igazán vérfagyasztó horrorjáték. A zsáner rajongói még idén lecsaphatnak az Alien: Isolationre.

Még a júniusi E3 során érkezett a hír, miszerint Nintendo Switchre is ellátogat Creative Assembly hátborzongató horrorjátéka, azóta azonban nem sok életjelet adott magáról az átirat. Mégsem érdemes aggódnunk, a munka továbbra is folyik, a legújabb előzetes pedig ismét megerősít minket abban, hogy még karácsony előtt bejárhatjuk a Sevastopol sötét labirintusát.

Az összes DLC-jével egybecsomagolt Alien: Isolation tehát pontos dátumot nem kapott, de még idén befut Nintendo Switchre. A játék egyébként PC-n, PlayStation 3-on, PlayStation 4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on is elérhető.

2.
TolokocsisIsBack
Az egyik legjobb alien játék amivel valaha játszottam! Sajnos nem tudtam végigvinni, de amúgy is be akartam szerezni egy Switch-t, úgyhogy ez is megy majd szépen mellé.
1.
zozo76hun
na erre kivancsi vagyok hogy bir el vele a hardware. imadom a jatekot, kar hogy xbox one x-en nem kapott patch-et hogy feljebb lepjen a fullHD-rol. de igy is marha jo game.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...